Пошуковий запит: (<.>U=Л812$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 100
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА293501 Гуцалюк, Валерій Михайлович. Концентрування та очищення розчинів біополімерів харчового призначення ультрафільтрацією [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуцалюк Валерій Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА291882 Фалько, Леонід Григорович. Віброадгезійна сепарація сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонід Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА300696 Литвиненко, Олександр Анатолійович. Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА307130 Фалько, Олександр Леонідович. Оптимізація режимів і параметрів роботи віброадгезійного сепаратора сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Фалько Олександр Леонідович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк, 1999. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА314371 Большакова, Вікторія Анатоліївна. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Вікторія Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА314663 Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА320482 Шапорова, Тетяна Миколаївна. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М.Шапорова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА319520 Гуртовий, Микола Володимирович. Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуртовий Микола Володимирович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 32 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА324761 Лукасік, Кшиштоф. Науково-технічні основи підвищення ефективності роботи та довговічності клапанних гомогенізаторів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лукасік Кшиштоф ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 31 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА332586 Лукасік, Кшиштоф. Науково-технічні основи підвищення ефективності роботи та довговічності клапанних гомогенізаторів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лукасік Кшиштоф ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 31 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА335682 Федорів, Віктор Михайлович. Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.М.Федорів ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА337164 Піроженко, Інна Анатоліївна. Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Піроженко Інна Анатоліївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2005. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА348046 Семінський, Олександр Олегович. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА358290 Паламарчук, Ігор Павлович. Науково-технічні основи розроблення енергозберігаючих вібромашин механічної дії харчових і переробних виробництв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Паламарчук Ігор Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 44 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА376944 Пак, Аліна Володимирівна. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пак Аліна Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА376647 Паскал, Юлія Геннадіївна. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА377767 Сокол, Ганна Ігорівна. Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Сокол Ганна Ігорівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА377017 Теймурова, Анжеліка Тагирівна. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА370676 Гордієнко, Олександр Володимирович. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордієнко Олександр Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 18 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА393267 Погребняк, Андрій Володимирович. Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |