Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-4-02 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | Р97168 Проектування підприємств галузі з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студ. IV курсу спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Є. Г. Бондаренко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 14 с. - Бібліогр.: с.14.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Євгенія Григорівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р105907 Проектування підприємств галузі (виробництво солоду, пива і безалкогольних напоїв) [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання контрольної та розрахунково-графічної робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробство" напряму 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. Є. Мелетьєв [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мелетьєв, Анатолій Євгенович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р109137 Проектування підприємств галузі з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисціпліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Технологія спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоїв" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. В. Карпутіна, В. О. Маринченко. - К. : НУХТ, 2006. - 21 с. - Бібліогр.: с. 20-21Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпутіна, Маргарита Віталіївна (уклад.); Маринченко, Віктор Опанасович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА759834 Курсове та дипломне проектування підприємств для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції [Текст] : [навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.] / В. М. Бандура [та ін.] ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : [б. в.], 2012. - 357 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 351-354. - ISBN 978-966-2462-74-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Бандура, В. М.; Гунько, І. В.; Паламарчук, І. П.; Фіалковська, Л. Н.; Берник, І. М.; Вінницький національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|