Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73-5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА842395 Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції тваринництва [Текст] : посібник-практикум / Самойчук К. О. [та ін.]. - Київ : ПрофКнига, 2020. - 250 с. : рис. - Бібліогр. в кінці розд., с. 249-250. - 300 прим. - ISBN 978-617-7762-06-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самойчук, Кирило Олегович; Кюрчев, Сергій Володимирович; Паляничка, Надія Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Петриченко, Сергій Володимирович; Ковальов, Олександр Олександрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | Р105906 Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та перерробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Я. І. Засядько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 8 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Засядько, Ярослав Іванович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | Р99847 Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання контрольної роботи та реферату для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Куц [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Куц, Анатолій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | Р100567 Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. Т. Носенко. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13-14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Носенко, Тамара Тихонівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | Р99424 Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. К. Д. Ткаченко. - Х. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ткаченко, Катерина Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВА663655 Дипломне проектування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; ред. Г. В. Дейниченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі, Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Х. : Видавництво СНУ ім. В.Даля ; Луганськ : [б.в.], 2004. - 256 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-224. - ISBN 966-590-507-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Дейниченко, Григорій Вікторович; Черевко, Олександр Іванович; Власова, Наталія Олексіївна; Афукова, Наталія Олександрівна; Дейнека, Інна Григорівна; Дейниченко, Г. В. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі; Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | В355609/2 Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. Ч. 2 / [М. В. Артамонова та ін.]. - 2014. - 189 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 187-189. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-345-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | В355609/1 Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. Ч. 1 / [О. В. Самохвалова та ін.]. - 2014. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 224-229. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-344-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | Р103879 Загальна технологія харчових виробництв [Текст] : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.090200 "Машини і технології пакування" напряму 0902 "Інженерна механіка" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Кобилінська [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кобилінська, Олена Валеріївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
10. | Р99427 Загальна технологія харчових виробництв галузі та технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА717616 Загальна технологія харчових виробництв та технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання лаб. і контрольної робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму підготовки 0902 "Інженерна механіка" усіх форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. Є. Поліщук [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 83 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Поліщук, Галина Євгенівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | Р106962 Загальна технологія харчових виробництв та технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму 0902 "Інженерна механіка" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Старчова [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 44 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Старчова, Валентина Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | В355898/1 Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" ден. та заоч. форм навчання / [уклад.: Давидович О. Я., Турчиняк М. К., Палько Н. С.] ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015 . Ч. 1. - 2015. - 91 с. : табл. - Бібліогр.: с. 89-91. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Давидович, О. Я. \уклад.\; Турчиняк, М. К. \уклад.\; Палько, Н. С. \уклад.\; Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | Р99189 Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 19-21Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА796869 Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посіб. / [Перцевой Ф. В. та ін. ; за ред. Ф. В. Перцевого] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 169 с. : табл., схеми. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-366-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Н. В.; Перцевой, Федір Всеволодович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ВА654414 Лабораторний практикум з курсу "Технологія продуктів харчування" для студентів заочної форми скороченого терміну навчання спеціальності "Технологія харчування" спеціалізації "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Н. М. Зубар. - К. : КНТЕУ, 2003. - 58 с. - Бібліогр.: с. 57Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Зубар, Надія Миколаївна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | Р94555 Методические указания к выполнению лабораторных работ по курсу "Общая технология пищевых производств" для студентов пищевых специальностей [Текст] / Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т" ; сост. Е. И. Орлова [и др.]. - Х. : НТУ "ХПИ", 2002. - 35 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Орлова, Евгения Ивановна (сост.); Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт" (Харьков)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | Р105037 Методичні вказівки до виконання дипломного проекту (роботи) для студенів спеціальностей 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" та 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Пешук [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 41 с. - Бібліогр.: с. 41Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пешук, Людмила Василівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА654787 Методичні вказівки до виконання дипломного та курсового проекту (роботи) зі спеціальності 6.091700 та 7.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" для студентів денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. І. Українець [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 56 с. - Бібліогр.: с. 54-56Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українець, Анатолій Іванович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | Р95062 Методичні вказівки до виконання магістерських робіт для магістрантів спеціальностей 8.091701 - 8.091709 напряму підготовки "Харчова технологія та інженерія" [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот, В. О. Ромоданова. - К. : НУХТ, 2002. - 7 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |