Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Нікітчіна Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | ВА815822 Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. для ВНЗ / Безусов А. Т. [та ін.]. - Одеса : Освіта України, 2017. - 188 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 163-166. - 100 прим. - ISBN 978-617-7366-24-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Безусов, А. Т.; Верхівкер, Я. Г.; Сторожук, В. М.; Нікітчіна, Т. І.; Палвашова, Г. І.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА815823 Верхівкер, Я. Г. Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі [Текст] : навч. посіб. для ВНЗ / [Я. Г. Верхівкер, О. С. Бессараб. Т. І. Нікітчіна] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Верхівкера Я. Г. ; Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій. - Одеса : Освіта України, 2017. - 143 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 142-143. - 100 прим. - ISBN 978-617-7366-26-2 На тит. арк. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Бессараб, О. С.; Нікітчіна, Т. І.; Верхівкер, Я. Г. (ред.); Одеська національна академія харчових технологій; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА827262 Технологічний інжиніринг підприємств галузі [Текст] : посіб. до практ. занять / Т. А. Манолі [та ін.] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ВМВ, 2018. - 102 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 72-74. - 60 прим. - ISBN 978-966-413-632-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Кушніренко, Н. М.; Глушков, О. А.; Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|