Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)Наукова періодика України (18)
Пошуковий запит: (<.>A=Нікітчіна Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ВА815822

Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. для ВНЗ / Безусов А. Т. [та ін.]. - Одеса : Освіта України, 2017. - 188 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 163-166. - 100 прим. - ISBN 978-617-7366-24-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Безусов, А. Т.; Верхівкер, Я. Г.; Сторожук, В. М.; Нікітчіна, Т. І.; Палвашова, Г. І.

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА815823
   Верхівкер, Я. Г.
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі [Текст] : навч. посіб. для ВНЗ / [Я. Г. Верхівкер, О. С. Бессараб. Т. І. Нікітчіна] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Верхівкера Я. Г. ; Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій. - Одеса : Освіта України, 2017. - 143 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 142-143. - 100 прим. - ISBN 978-617-7366-26-2
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бессараб, О. С.; Нікітчіна, Т. І.; Верхівкер, Я. Г. (ред.); Одеська національна академія харчових технологій; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА827262

Технологічний інжиніринг підприємств галузі [Текст] : посіб. до практ. занять / Т. А. Манолі [та ін.] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ВМВ, 2018. - 102 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 72-74. - 60 прим. - ISBN 978-966-413-632-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Кушніренко, Н. М.; Глушков, О. А.; Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського