Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Ковбаса Володимир Миколайович$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ДС60890 з дод. Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА302479 Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 41 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р80913 Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна [Текст] / В. М. Ковбаса [та ін.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 20 с. - (Нове у науці, техніці та виробництві : оглядова інформація) (Промислова переробка та зберігання харчових продуктів ; вип.2). - ISBN 5-7778-0240-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Єгорова, Ірина Кузьмівна; Хіврич, Борис Іванович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
| 4. | Р80912 Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві [Текст] / В. М. Ковбаса [и др.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 16 с. - (Нове у науці, техніці та виробництві : оглядова інформація) (Промислова переробка та зберігання харчових продуктів ; вип.3). - ISBN 5-7778-0238-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Шепеля, Наталія Василівна; Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
| 5. | Р99188 Положення про післядипломну освіту науково-педагогічних та педагогічних працівників Національного університету харчових технологій [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Ковбаса [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковбаса, Володимир Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
| 6. | ВА650797 Пакувальні матеріали [Текст] / О. В. Ромашко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 52 с. - Бібліогр.: с. 50-51Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ромашко, Олена Василівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Захаревич, Валерій Болеславович; Білик, Олена Анатоліївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | Р109785 Технологія галузі (харчові концентрати) [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Ковбаса [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 36 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковбаса, Володимир Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | Р106312 Обладнання для просіювання сипких матеріалів у харчовій промисловості [Текст] : конспект лекцій з дисципліни "Технологічне обладнання харчових виробів" для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" ден. і заоч. форм навч. / О. В. Ковальов [та ін.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002. - 45 с.: рис. - Бібліогр.: с. 44Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Ковальов, Олександр Володимирович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Аністатенко, Володимир Олексійович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Федорів, Віктор Михайлович; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | Р98870 Положення про формування бібліотечних фондів навчальної та навчально-методичної літератури і користування ними в Національному університеті харчових технологій [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Ковбаса [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 12 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковбаса, Володимир Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|