Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (89)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (118)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Гальченко К.С. Вплив заморожування і сублімаційного висушування на збереження молозива корів : Автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.19. — Х., 2003. — 20 с. — укp.

Рубрики:
2.

Мазняк З.О. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення : Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2003. — 18 с.: рис. — укp.

Рубрики:
3.

Змієвський Ю.Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2010. — 21 с. — укp.

Рубрики:
4.

Рибіна О.Б. Моделювання процесів комбінованої обробки молочої сироватки електромагнітним полем : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2009. — 18 с. — укp.

Рубрики:
5.

Тракслер І.С. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11. — К., 2008. — 21 с. — укp.

Рубрики:
6.

Ганзенко В.В. Розробка технології виробництва кормових продуктів з бобів сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 21 с. — укp.

Рубрики:
7.

Коваленко Н.О. Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2010. — 19 с. — укp.

Рубрики:
8.

Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2011. — 21 с. — укp.

Рубрики:
9.

Ветров В.М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2007. — 18 с. — укp.

Рубрики:
10.

Крамаренко Д.П. Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 18 с. — укp.

Рубрики:
11.

Рудавська М. В. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2011. — 20 с. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського