Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (40)
Реферативна база даних (56)
Пошуковий запит:
(<.>U=Р123.02<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Представлено документи
з 1 до 5
1.
Романовська І. І.
Біотехнологічні аспекти створення іммобілізованих на полімерних носіях біологічно активних білкових речовин
: автореф. дис. ... д-ра біол. наук :
03.00.20
. — О., 2011. — 39 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
Склад, харчова та біологічна цінність продуктів харчування
Виробництво харчових добавок
2.
Крусір Г.В.
Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення
: автореф. дис... д-ра техн. наук:
03.00.20
. — О., 2009. — 36 с. — укp.
Рубрики:
Терапія хвороб системи травлення і печінки
Склад, харчова та біологічна цінність продуктів харчування
Виробництво харчових добавок
3.
Фалалєєва Т. М.
Роль глутамату та пролінвмісних ди- та трипептидів у регуляції морфо-функціонального стану шлунка
: автореф. дис. ... д-ра біол. наук :
03.00.13
. — К., 2011. — 32 с. — укp.
Рубрики:
Загальна зоологія
Склад, харчова та біологічна цінність продуктів харчування
4.
Русєва Я. П.
Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
03.00.20
. — О., 2010. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Склад, харчова та біологічна цінність продуктів харчування
5.
Гураль Л.С.
Технологія отримання біологічно активних речовин із ракоподібних
: автореф. дис... канд. техн. наук:
03.00.20
. — О., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Склад, харчова та біологічна цінність продуктів харчування
Виробництво харчових добавок
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського