Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (31)
Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л991.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Представлено документи
з 1 до 5
1.
Крилова Л.В.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.16
. — Х., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
Соуси та гарніри
2.
Колеснікова М.Б.
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.16
. — Х., 2002. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Соуси та гарніри
3.
Чоні І.В.
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп
: автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.16
. — Х., 2007. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Соуси та гарніри
4.
Положишникова Л. О.
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.16
. — Донецьк, 2010. — 20 с.: a-рис. — укp.
Рубрики:
Соуси та гарніри
5.
Горальчук А.Б.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини
: автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.16
. — Х., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Соуси та гарніри
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського