Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (31)Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Крилова Л.В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003. — 18 с.: рис. — укp.

Рубрики:
2.

Колеснікова М.Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2002. — 19 с. — укp.

Рубрики:
3.

Чоні І.В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 18 с. — укp.

Рубрики:
4.

Положишникова Л. О. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2010. — 20 с.: a-рис. — укp.

Рубрики:
5.

Горальчук А.Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського