Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050432<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Чоні І.В. 
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / І.В. Чоні ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 18 с. — укp.

Розроблено нові технології приготування соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп. Досліджено основні фізико-хімічні, функціонально-технологічні, органолептичні показники бороша вівсяної та перлової круп як складових соусів емульсійного типу. Запропоновано критерії оцінки стабільності соусів на підставі визначення їх агрегативної та кінетичної стійкості. Встановлено закономірності зміни складу та властивостей полісахаридів круп за різних температур екстракції. Виявлено емульгуючу здатність та стабільність емульсій. Вивчено харчову та біологічну цінність соусів емульсійного типу, виготовлених за новою технологією, проведено їх медико-біологічні дослідження, визначено оптимальні умови та терміни зберігання, розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію. Здійснено промислову апробацію нових технологій виробництва соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп на підприємствах харчування, розраховано економічний ефект від впровадження запропонованих інновацій.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3 +
Шифр НБУВ: РА353270


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського