Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (65)
Реферативна база даних (47)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л981$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Представлено документи
з 1 до 4
1.
Аргатенко Т.В.
Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.23.04
. — К., 2002. — 16 с. — укp.
Рубрики:
Уловлювання і перероблення цінних продуктів зі стічних вод виробництва маргарину
2.
Бичков Я.М.
Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.12
. — Донецьк, 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Виробництво прянощів і приправ
3.
Литвиненко О. А.
Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.06
. — Х., 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
Використання відходів і одержання побічних продуктів при одержанні олій
Виробництво прянощів і приправ
4.
Макаренко О.Г.
Формування якості порошкоподібних С-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.15
. — Х., 2006. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Виробництво прянощів і приправ
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського