Пошуковий запит: (<.>U=Л95$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 66
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Шувалова Л.А. Структурно-функціональні моделі та методи інформаційної технології адаптивного управління технологічними процесами фасування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.06. — Черкаси, 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Орлюк Ю.Т. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2001. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Родак О.Я. Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2010. — 22 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Молоканова Л.В. Споживчі властивості нових видів морозива : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 1999. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Сабадош Г. О. Технологія десертів молочних з використанням карагінанів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2011. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Ветров В.М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2007. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2011. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Кононцев С.В. Технологія біологічного очищення стічних вод молокозаводів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.21. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Недобійчук Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2003. — 17 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Бондарчук З.В. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Кручек О.А. Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Дідух Г.В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 18 с. — укp.
|
13. |
Турчин І.М. Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2007. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Маляренко Розроблення технології кисломолочного продукту з сухим соєвим молоком : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2007. — 24 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Васильєва Н.І. Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Могилянська Н.О. Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотиків : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — О., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Крамаренко Д.П. Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Рудинець М.В. Управління роботами в інтегрованих проектах з технологічним ризиком (стосовно виробництва, заготівлі та переробки молока) : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.13.22. — Л., 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
19. |
Метельська Н.С. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2005. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Кострицька О.О. Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
| |