Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (715)Журнали та продовжувані видання (649)Реферативна база даних (816)
Пошуковий запит: (<.>U=Л95$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 66
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Шувалова Л.А. Структурно-функціональні моделі та методи інформаційної технології адаптивного управління технологічними процесами фасування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.06. — Черкаси, 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
2.

Орлюк Ю.Т. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2001. — 19 с. — укp.

Рубрики:
3.

Родак О.Я. Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2010. — 22 с. — укp.

Рубрики:
4.

Молоканова Л.В. Споживчі властивості нових видів морозива : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 1999. — 18 с. — укp.

Рубрики:
5.

Сабадош Г. О. Технологія десертів молочних з використанням карагінанів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2011. — 18 с. — укp.

Рубрики:
6.

Ветров В.М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2007. — 18 с. — укp.

Рубрики:
7.

Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2011. — 21 с. — укp.

Рубрики:
8.

Кононцев С.В. Технологія біологічного очищення стічних вод молокозаводів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.21. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
9.

Недобійчук Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2003. — 17 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
10.

Бондарчук З.В. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 19 с. — укp.

Рубрики:
11.

Кручек О.А. Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 18 с.: рис. — укp.

Рубрики:
12.

Дідух Г.В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 18 с. — укp.
13.

Турчин І.М. Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2007. — 20 с. — укp.

Рубрики:
14.

Маляренко Розроблення технології кисломолочного продукту з сухим соєвим молоком : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2007. — 24 с. — укp.

Рубрики:
15.

Васильєва Н.І. Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
16.

Могилянська Н.О. Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотиків : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — О., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
17.

Крамаренко Д.П. Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 18 с. — укp.

Рубрики:
18.

Рудинець М.В. Управління роботами в інтегрованих проектах з технологічним ризиком (стосовно виробництва, заготівлі та переробки молока) : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.13.22. — Л., 2010. — 20 с. — укp.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
19.

Метельська Н.С. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2005. — 21 с. — укp.

Рубрики:
20.

Кострицька О.О. Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського