Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (24)
Журнали та продовжувані видання (2)
Реферативна база даних (26)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л912.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Представлено документи
з 1 до 6
1.
Шутюк В.В.
Дослідження тепломасообмінних процесів отримання розчинного порошку з топінамбура
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.12
. — К., 1998. — 16 с. — укp.
Рубрики:
Перероблення бульбоплодів
2.
Азаров О.В.
Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмісного концентрату і його використання в харчовій промисловості
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.14
. — О., 2003. — 19 с.: рис. — укp.
Рубрики:
Перероблення бульбоплодів
Виробництво згущених соків і сиропів
3.
Горбатюк Л.О.
Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно-активної дії із стружки топінамбура
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.05
. — К., 2003. — 20 с. — укp.
Рубрики:
Перероблення бульбоплодів
4.
Войцешина Н.І.
Технологічні властивості картоплі залежно від сорту, умов вирощування та зберігання
: Автореф. дис... канд. с.-г. наук:
05.18.03
. — К., 2006. — 22 с. — укp.
Рубрики:
Агротехніка картоплі
Перероблення бульбоплодів
5.
Васильєва О.О.
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.16
. — Х., 2005. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Перероблення бульбоплодів
Солодкі страви. Десертні страви
6.
Вітер Ю.А.
Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.15
. — К., 2005. — 21 с. — укp.
Рубрики:
Перероблення бульбоплодів
Напівфабрикати
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського