Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050601<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вітер Ю.А. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ю.А. Вітер ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2005. — 21 с. — укp.Розроблено рецептуру нового виду заморожених картоплепродуктів - напівфабрикатів дерунів й науково обгрунтовано їх товарознавчу характеристику. Досліджено придатність 4-х сортів картоплі до переробки на заморожені картоплепродукти та функціональні властивості інших рецептурних компонентів. Оптимізовано рецептури напівфабрикатів дерунів шляхом математичного моделювання з застосуванням повного факторного аналізу. Розроблено систему 5-бальної оцінки органолептичних показників для напівфабрикатів дерунів. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні, біохімічні та мікробіологічні показники нової продукції та їх зміни під час заморожування та низькотемпературного зберігання. Встановлено безпечніть нових напівфабрикатів. Досліджено вплив вакуумування на споживні властивості заморожених напівфабрикатів дерунів. Визначено соціальний та економічний ефект від виробництва та реалізації нового виду заморожених картоплепродуктів. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.1 + Л994 + Шифр НБУВ: РА336329
Рубрики:
|
|
|