Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (741)Журнали та продовжувані видання (975)Реферативна база даних (684)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л81$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Стечишин М.С. Довговічність деталей обладнання харчової промисловості при корозійно-механічному зношуванні : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.02.04. — Хмельницький, 1998. — 32 с. — укp.

Рубрики:
2.

Сухенко Ю.Г. Науково-прикладні основи підвищення довговічності деталей обладнання харчових і переробних галузей АПК : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.05.09. — К., 1999. — 36 с. — укp.

Рубрики:
3.

Сафонов В.В. Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 1999. — 34 с. — укp.

Рубрики:
4.

Українець А.І. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 1999. — 44 с. — укp.

Рубрики:
5.

Храмшина Л.І. Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 1999. — 18 с. — укp.

Рубрики:
6.

Гуць В.С. Прикладна реологія та інтенсифікація процесів харчових виробництв : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 1999. — 35 с. — укp.

Рубрики:
7.

Мольська В.А. Ресурсозберігаючий процес миття склотари для харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2000. — 19 с. — укp.

Рубрики:
8.

Мілінчук С.І. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2001. — 17 с. — укp.

Рубрики:
9.

Шишко Л.С. Моделювання тепломасопереносу в процесі конвективного сушіння харчової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2001. — 18 с. — укp.

Рубрики:
10.

Селютіна Г.А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2001. — 19 с. — укp.

Рубрики:
11.

Оніщенко В.П. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14. — О., 2001. — 34 с. — укp.

Рубрики:
12.

Большакова В.А. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001. — 20 с. — укp.

Рубрики:
13.

Варфоломєєв А.Й. Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2001. — 19 с. — укp.

Рубрики:
14.

Гаркуша В.Б. Розробка і дослідження установки для обробки продуктів харчування надвисоким тиском : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Донецьк, 2002. — 20 с.: рис. — укp.
15.

Маламєн Г.Д. Наукове обгрунтування і розробка оптимальних конструкцій тари для пакування харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — О., 2002. — 35 с.: рис. — укp.

Рубрики:
16.

Шапорова Т.М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2002. — 18 с. — укp.

Рубрики:
17.

Гуртовий М.В. Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — О., 2002. — 32 с. — укp.

Рубрики:
18.

Погожих М.І. Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 2002. — 34 с. — укp.

Рубрики:
19.

Полевич В.В. Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 2002. — 32 с. — укp.

Рубрики:
20.

Безбах І.В. Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2002. — 17 с.: рис. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського