Пошуковий запит: (<.>U=Л81$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Стечишин М.С. Довговічність деталей обладнання харчової промисловості при корозійно-механічному зношуванні : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.02.04. — Хмельницький, 1998. — 32 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Сухенко Ю.Г. Науково-прикладні основи підвищення довговічності деталей обладнання харчових і переробних галузей АПК : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.05.09. — К., 1999. — 36 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Сафонов В.В. Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 1999. — 34 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Українець А.І. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 1999. — 44 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Храмшина Л.І. Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 1999. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Гуць В.С. Прикладна реологія та інтенсифікація процесів харчових виробництв : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 1999. — 35 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Мольська В.А. Ресурсозберігаючий процес миття склотари для харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2000. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Мілінчук С.І. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2001. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Шишко Л.С. Моделювання тепломасопереносу в процесі конвективного сушіння харчової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2001. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Селютіна Г.А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2001. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Оніщенко В.П. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14. — О., 2001. — 34 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Большакова В.А. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Варфоломєєв А.Й. Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2001. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Гаркуша В.Б. Розробка і дослідження установки для обробки продуктів харчування надвисоким тиском : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Донецьк, 2002. — 20 с.: рис. — укp.
|
15. |
Маламєн Г.Д. Наукове обгрунтування і розробка оптимальних конструкцій тари для пакування харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — О., 2002. — 35 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Шапорова Т.М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2002. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Гуртовий М.В. Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — О., 2002. — 32 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Погожих М.І. Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 2002. — 34 с. — укp.
Рубрики:
|
19. |
Полевич В.В. Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 2002. — 32 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Безбах І.В. Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2002. — 17 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
| |