Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124051797<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Варфоломєєв А.Й. 
Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / А.Й. Варфоломєєв ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2001. — 19 с. — укp.

Наведено результати аналізу сучасних технологій фасування продукції та напоїв з використанням енергоощадних технологій і вибором типорозмірів упаковок, метою яких є одержання продукції довготривалого зберігання. Встановлено взаємозв'язки між термодинамічними параметрами фасування та геометрією упаковок, що слугує підставою для подальшого розвитку теорії масообміну газонасичених розчинів у герметизованих об'ємах. Показано перспективи, проблеми та шляхи їх подолання у зв'язку з переходом на технології фасування напоїв з підвищеним тиском. Запропоновано методики вибору параметрів, за яких досягаються елементи оптимізації, зменшення питомих енергетичних і матеріальних витрат.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л818
Шифр НБУВ: РА317636 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського