Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Віткін Л. Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м’ясопереробному підприємстві / Л. Віткін, С. Лапач, О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 5. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_5_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Віткін Л. Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м’ясопереробному підприємстві / Л. Віткін, С. Лапач, О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 5. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_5_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |