Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Віткін Л. 
Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м’ясопереробному підприємстві / Л. Віткін, С. Лапач, О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 5. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_5_18
  Повний текст PDF - 874.379 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віткін Л.
  • Лапач С.
  • Ролько О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віткін Л. Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м’ясопереробному підприємстві / Л. Віткін, С. Лапач, О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 5. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_5_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського