Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут біохімії імені О. В. Палладіна - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (105)Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка (1)Інститут математики (27)Інститут проблем міцності
імені Г. С. Писаренка (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ЧЕРНИК$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Круглякова, Галина Витальевна.
Заготовки, хранение и переработка дикорастущих ягод и грибов / Г. В. Круглякова. - 2-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1987. - 127 с. : ил. - 0.50 р.
Рубрики: Экономика--Потребительская кооперация
Пищевые производства--Пищевые продукты
Кл.слова: брусника -- голубика -- грибной порошок -- грибные консервы -- грибы -- дикорастущие ягоды -- заготовки -- клюква -- кондитерские изделия -- консервы -- маринование -- маринованные грибы -- переработка -- полуфабрикаты -- соленые грибы -- сушеные грибы -- сушеные ягоды -- хранение -- черника -- ягоды
Анотація: В книге приведены сведения о заготовках, пищевой ценности и народнохозяйственном значении дикорастущих и интродуцированных ягод и грибов.
2.

Кощеев, Аркадий Константинович.
Лесные ягоды : справочник / А. К. Кощеев, Ю. И. Смирняков. - Москва : Лесная промышленность, 1986. - 260 с. : ил. - 2.00 р.
Рубрики: Сельское и лесное хозяйство--Общее растениеводство
Кл.слова: абрикосы -- айва -- актинидия -- алыча -- ареалы -- барбарис -- биология -- боярышник -- брусника -- бузина -- виноград -- витамины -- вишня -- водяника -- голубика -- гордовина -- груша -- ежевика -- жимолость -- земляника -- ирга -- калина -- кизил -- клюква -- княженика -- костяника -- крыжовник -- лесные ягоды -- лимонник -- малина -- микроэлементы -- можжевельник -- морошка -- мушмула -- облепиха -- переработка ягод -- пищевая ценность -- растительные ресурсы -- ресурсы -- рецепты -- рябина -- слива -- смородина -- справочники -- терн -- химический состав -- черемуха -- черника -- шиповник -- яблоня -- ягодные растения
Анотація: Описаны дикорастущие плоды и ягоды, имеющие наибольшее народнохозяйственное значение. Каждый вид описан по схеме: ареал, биология, ресурсы, химический состав, пищевая ценность, переработка и рецептура.

Дод. точки доступу:
Смирняков, Юрий Иванович
 
Інститут біохімії імені О. В. Палладіна

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського