Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського Інститут археології Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії Інститут біохімії імені О. В. Палладіна Інститут ботаніки імені М. Г. Холодного Інститут гідробіології Інститут географії Інститут економіки та прогнозування Інститут електродинаміки Інститут зоології Інститут історії України Інститут клітинної біології та генетичної інженерії Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка Інститут математики Інститут проблем кріобіології і кріомедицини Інститут проблем міцності імені Г. С. Писаренка Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова Інститут технічної теплофізики Інститут фізики Інститут фізики напівпровідників Інститут фізіології імені О. О. Богомольця Інститут філософії Інституту соціології
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=АМІАК$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Фердман, Д. Л. Дані про участь білків м"язів у процесах усунення аміаку в організмі тварин / Д.Л. Фердман, С.Ф. Епштейн> // Український біохімічний журнал. - 1953. - Т.25, №4. - С. 288-315
Дод. точки доступу: Епштейн, С.Ф.
| 2. |
Фердман, Д. Л. Про усунення аміаку, введеного в організм / Д.Л. Фердман, С.Ф. Епштейн> // Український біохімічний журнал. - 1950. - Т.ХХІІ, №4. - С. 481-489
Дод. точки доступу: Епштейн, С.Ф.
| 3. |
Гулий, М. Ф. Про природу амінокислот які утворюються при зв"яз. аміаку печінк. екстрактами в присутності цитрату / М. Ф. Гулий, та ін. - [Б. м. : б. и.]. - Б. ц.
Дод. точки доступу: та ін
| 4. |
Гулий, М. Ф. Новий шлях перетворення азоту аміаку в аміноазот, в тканинах тварин / М. Ф. Гулий, та ін> // Український біохімічний журнал. - 1949. - Т. 21, № 2. - С. 175-182
Дод. точки доступу: та ін
| 5. |
Левінтон, Ж. Б. Вміст аміаку у продуктах харчування як критерій оцінки їх якості / Ж. Б. Левінтон, Л. О. Галкіна, А. І. Силакова> // III Український біохімічний з"їзд. - 1977. - С. 182
Дод. точки доступу: Галкіна, Л.О.; Силакова, А.І.
| 6. |
Визначення гелікобактеріозу шлунку за вмістом аміаку та формальдегіду у повітрі з ротової порожнини / М. П. Дмитренко [и др.]> // Журнал АМН України. - 2008. - Т. 14, № 4. - С. 766-776
Анотація: В біб-ці немає Дод. точки доступу: Дмитренко, М.П.; Шандренко, С.Г.; Кішко, Т.О.; Комісаренко, С.В.
| 7. |
Шандренко, С.Г.. Експрес метод діагностики гелікобактеріозу шлунка по концентрації аміаку у повітрі з ротової порожнини / С.Г. Шандренко, О. О. Парілова, І. М. Чумаченко> // Науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання формування здорового способу життя та використання оздоровчих технологій», Херсон, 6-7 вересня 2012 : Тези доповідей. - 2012. - С. 177-179
Анотація: В бібліотеці немає Дод. точки доступу: Парілова, О.О.; Чумаченко, І.М.
| 8. |
Эткинс, П. Молекулы / Эткинс П. ; пер. с англ. А.А. Кирюшина = Molecules / P. W. Atkins. - М. : Мир, 1991. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 203-211. - ISBN 5-03-001208-7 : 3.00 р. Рубрики: Молекули--Навчальні видання Кл.слова: молекулы -- молекули -- воздух -- повітря -- вода -- аммиак -- аміак -- нефтяной газ -- нафтовий газ -- бензин -- уголь -- спирты -- спирти -- уксус -- оцет -- жиры (хим.) -- жири (хім.) -- масла (хим.) -- сладкий вкус (хим.) -- солодкий смак (хім.) -- кислый вкус (хим.) -- кислий смак (хім.) -- горький вкус (хим.) -- гіркий смак (хім.) -- жгучий вкус (хим.) -- пекучий смак (хім.) -- пряный вкус (хим.) -- пряний смак (хім.) -- холодящий вкус (хим.) -- холодний смак (хім.) -- мясо (хим.) -- м'ясо (хім.) -- фрукты (хим.) -- цветы (хим.) -- квіти (хім.) -- эфирные масла (хим.) -- ефірні масла (хім.) Анотація: Книга знакомит читателя с тем, как построены молекулы 160 химических веществ, наиболее важных для жизни и практической деятельности человека. Дод. точки доступу: Кирюшин, А. А. (пер.)
| 9. |
Кретович, Вацлав Леонович. Усвоение и метаболизм азота у растений / В. Л. Кретович ; отв. ред. З. Г. Евстигнеева. - Москва : Наука, 1987. - 486 с. : рис., табл., фот. - Лит.: с. 480-483. - 7.60 р. Рубрики: Рослини--Обмін--Азот--Наукові видання
Кл.слова: источники азота растений -- джерела азоту рослин -- фиксация молекулярного азота -- фіксація молекулярного азоту -- биохимическая генетика азотфиксации -- біохімічна генетика азотфіксації -- биохимия фиксации азота -- біохімія фіксації азоту -- восстановление нитратов -- відновлення нітратів -- ферменты первичной ассимиляции аммиака -- ферменти первинної асиміляції аміаку -- биосинтез аминокислот -- біосинтез амінокислот -- окисление аминокислот -- окислення амінокислот -- окисление аминов -- окислення амінів Анотація: Монография посвящена усвоению и метаболизму азота в растениях. Дод. точки доступу: Евстигнеева, З. Г. (ред.)
|
|
|