Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського Інститут археології Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії Інститут біохімії імені О. В. Палладіна Інститут ботаніки імені М. Г. Холодного Інститут гідробіології Інститут географії Інститут економіки та прогнозування Інститут електродинаміки Інститут зоології Інститут історії України Інститут клітинної біології та генетичної інженерії Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка Інститут математики Інститут проблем кріобіології і кріомедицини Інститут проблем міцності імені Г. С. Писаренка Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова Інститут технічної теплофізики Інститут фізики Інститут фізики напівпровідників Інститут фізіології імені О. О. Богомольця Інститут філософії Інституту соціології
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=ЯБЛОЧН$<.>+<.>K=УКСУС$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. |
Эпштейн, С. Ф. Данные о роли двууглеродных соединений (гликолевого альдегида, глицина и уксусной кислоты) в обмене веществ / С. Ф. Эпштейн> // Український біохімічний журнал. - 1958. - Т. 30. - С. 281-316
| 2. |
Джарвис, Д. С. Мед и другие естественные продукты : опыт и исследования одного врача / Д. С. Джарвис ; [пер. Н. В. Гаделия]. - Киев : [ЦМС Интерс], 1991. - 152 с. : табл. - (Из тайн природы). - Прил.: с. 133-152. - 6.00 р. Рубрики: Народна медицина--Природні лікарські засоби--Популярні видання
Кл.слова: мед -- полезные свойства меда -- корисні властивості меду -- природные лекарственные продукты -- природні лікарські засоби -- фітопрепарати -- фитопрепараты -- народна медицина -- народная медицина -- касторова олія -- касторовое масло -- кукурузна олія -- кукурузное масло -- яблучний оцет -- яблочний уксус -- морські бурі водорості -- морские бурые водоросли Анотація: Вопрос продолжения, жизни и сохранения здоровья всегда волновала человека. В книге глубоко обосновано, но общедоступно излагаются преимущества потребления в питания и для лечения продуктов пчеловодства, яблочного уксуса, что является результатом многолетнего опыта и наблюдения автора. Все рекомендации даются с учетом конкретного состояния здоровья. Дод. точки доступу: Гаделия, Н. П. (пер.)
| 3. |
Эткинс, П. Молекулы / Эткинс П. ; пер. с англ. А.А. Кирюшина = Molecules / P. W. Atkins. - М. : Мир, 1991. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 203-211. - ISBN 5-03-001208-7 : 3.00 р. Рубрики: Молекули--Навчальні видання Кл.слова: молекулы -- молекули -- воздух -- повітря -- вода -- аммиак -- аміак -- нефтяной газ -- нафтовий газ -- бензин -- уголь -- спирты -- спирти -- уксус -- оцет -- жиры (хим.) -- жири (хім.) -- масла (хим.) -- сладкий вкус (хим.) -- солодкий смак (хім.) -- кислый вкус (хим.) -- кислий смак (хім.) -- горький вкус (хим.) -- гіркий смак (хім.) -- жгучий вкус (хим.) -- пекучий смак (хім.) -- пряный вкус (хим.) -- пряний смак (хім.) -- холодящий вкус (хим.) -- холодний смак (хім.) -- мясо (хим.) -- м'ясо (хім.) -- фрукты (хим.) -- цветы (хим.) -- квіти (хім.) -- эфирные масла (хим.) -- ефірні масла (хім.) Анотація: Книга знакомит читателя с тем, как построены молекулы 160 химических веществ, наиболее важных для жизни и практической деятельности человека. Дод. точки доступу: Кирюшин, А. А. (пер.)
|
|
|