Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут біохімії імені О. В. Палладіна - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ОЦЕТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Джарвис, Д. С.
Мед и другие естественные продукты : опыт и исследования одного врача / Д. С. Джарвис ; [пер. Н. В. Гаделия]. - Киев : [ЦМС Интерс], 1991. - 152 с. : табл. - (Из тайн природы). - Прил.: с. 133-152. - 6.00 р.
Рубрики: Народна медицина--Природні лікарські засоби--Популярні видання

Кл.слова: мед -- полезные свойства меда -- корисні властивості меду -- природные лекарственные продукты -- природні лікарські засоби -- фітопрепарати -- фитопрепараты -- народна медицина -- народная медицина -- касторова олія -- касторовое масло -- кукурузна олія -- кукурузное масло -- яблучний оцет -- яблочний уксус -- морські бурі водорості -- морские бурые водоросли
Анотація: Вопрос продолжения, жизни и сохранения здоровья всегда волновала человека. В книге глубоко обосновано, но общедоступно излагаются преимущества потребления в питания и для лечения продуктов пчеловодства, яблочного уксуса, что является результатом многолетнего опыта и наблюдения автора. Все рекомендации даются с учетом конкретного состояния здоровья.

Дод. точки доступу:
Гаделия, Н. П. (пер.)
2.

Эткинс, П.
Молекулы / Эткинс П. ; пер. с англ. А.А. Кирюшина = Molecules / P. W. Atkins. - М. : Мир, 1991. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 203-211. - ISBN 5-03-001208-7 : 3.00 р.
Рубрики: Молекули--Навчальні видання
Кл.слова: молекулы -- молекули -- воздух -- повітря -- вода -- аммиак -- аміак -- нефтяной газ -- нафтовий газ -- бензин -- уголь -- спирты -- спирти -- уксус -- оцет -- жиры (хим.) -- жири (хім.) -- масла (хим.) -- сладкий вкус (хим.) -- солодкий смак (хім.) -- кислый вкус (хим.) -- кислий смак (хім.) -- горький вкус (хим.) -- гіркий смак (хім.) -- жгучий вкус (хим.) -- пекучий смак (хім.) -- пряный вкус (хим.) -- пряний смак (хім.) -- холодящий вкус (хим.) -- холодний смак (хім.) -- мясо (хим.) -- м'ясо (хім.) -- фрукты (хим.) -- цветы (хим.) -- квіти (хім.) -- эфирные масла (хим.) -- ефірні масла (хім.)
Анотація: Книга знакомит читателя с тем, как построены молекулы 160 химических веществ, наиболее важных для жизни и практической деятельности человека.

Дод. точки доступу:
Кирюшин, А. А. (пер.)
 
Інститут біохімії імені О. В. Палладіна

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського