Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут біохімії імені О. В. Палладіна - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (9)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=МАРИНОВАНИ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Круглякова, Галина Витальевна.
Заготовки, хранение и переработка дикорастущих ягод и грибов / Г. В. Круглякова. - 2-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1987. - 127 с. : ил. - 0.50 р.
Рубрики: Экономика--Потребительская кооперация
Пищевые производства--Пищевые продукты
Кл.слова: брусника -- голубика -- грибной порошок -- грибные консервы -- грибы -- дикорастущие ягоды -- заготовки -- клюква -- кондитерские изделия -- консервы -- маринование -- маринованные грибы -- переработка -- полуфабрикаты -- соленые грибы -- сушеные грибы -- сушеные ягоды -- хранение -- черника -- ягоды
Анотація: В книге приведены сведения о заготовках, пищевой ценности и народнохозяйственном значении дикорастущих и интродуцированных ягод и грибов.
 
Інститут біохімії імені О. В. Палладіна

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського