Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут біохімії імені О. В. Палладіна - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (164)Інститут археології (1)Інститут економіки та прогнозування (3)Інститут зоології (11)Інститут математики (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=МЯСО$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Эткинс, П.
Молекулы / Эткинс П. ; пер. с англ. А.А. Кирюшина = Molecules / P. W. Atkins. - М. : Мир, 1991. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 203-211. - ISBN 5-03-001208-7 : 3.00 р.
Рубрики: Молекули--Навчальні видання
Кл.слова: молекулы -- молекули -- воздух -- повітря -- вода -- аммиак -- аміак -- нефтяной газ -- нафтовий газ -- бензин -- уголь -- спирты -- спирти -- уксус -- оцет -- жиры (хим.) -- жири (хім.) -- масла (хим.) -- сладкий вкус (хим.) -- солодкий смак (хім.) -- кислый вкус (хим.) -- кислий смак (хім.) -- горький вкус (хим.) -- гіркий смак (хім.) -- жгучий вкус (хим.) -- пекучий смак (хім.) -- пряный вкус (хим.) -- пряний смак (хім.) -- холодящий вкус (хим.) -- холодний смак (хім.) -- мясо (хим.) -- м'ясо (хім.) -- фрукты (хим.) -- цветы (хим.) -- квіти (хім.) -- эфирные масла (хим.) -- ефірні масла (хім.)
Анотація: Книга знакомит читателя с тем, как построены молекулы 160 химических веществ, наиболее важных для жизни и практической деятельности человека.

Дод. точки доступу:
Кирюшин, А. А. (пер.)
2.


Кормление сельскохозяйственных животных : справочник / А. М. Венедиктов [и др.] ; сост. А. М. Венедиктов ; ред.: А. П. Калашников, Н. И. Клейменов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Росагропромиздат, 1988. - 366 с. : табл. - ISBN 5-260-00327-6 : 1.40 р.
Рубрики: Животноводство--Справочные издания

---------------------
      Зміст


Классификация и характеристика кормов ;
Технология заготовки, хранения и использования кормов;
Кормление молочного скота ;
Кормление крупного рогатого скота при выращивании и откорме на мясо;
Кормление овец и коз;
Кормление свиней;
Составление рационов по детализированным нормам с использованием ЭВМ
.



Дод. точки доступу:
Венедиктов, А. М.; Викторов, П. И.; Груздев, Н. В.; Калашников, А. П.; Клейменов, Н. И.; Коленько, В. В.; Махаев, Е. А.; Модянов, А. В.; Никитин, А. М.; Щеглов, В. В.; Венедиктов, А. М. (сост.); Калашников, А. П. (ред.); Клейменов, Н. И. (ред.)
 
Інститут біохімії імені О. В. Палладіна

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського