Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.852$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9

      
Категорія:    
1.

Оліфіренко В. В. 
Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом / В. В. Оліфіренко // Тавр. наук. вісн. - 1999. - Вип. 11, ч. I. - С. 149-152. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: П817.111 + Р123.852

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69225 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Кравців Р. Й. 
Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина" / Р. Й. Кравців, Ю. І. Остап'юк. - Л., 1999. - 248 c. - Бібліогр.: 66 назв. - укp.

Наведено основні методи визначення доброякісності, техно-хімічного аналізу, бактеріологічного дослідження, ветеринарно-санітарного контролю ковбасних виробів і копченостей. Висвітлено питання впливу різних факторів на технологічні процеси їх виготовлення, наведено оцінку якості ковбас і копченостей після випуску з цеху та правила їх продажу в торговельній мережі. Викладено основні санітарно-гігієнічні вимоги щодо ковбасних цехів, а також методику виготовлення ковбас і копченостей за домашніх умов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.852 я73 + П817.11 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА594882 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : зб. метод. рек. / ред.: О. М. Якубчак, Л. В. Олійник. - К. : Біопром, 2011. - 186 c. - укp.

Викладено методи дослідження м'яса тварин різних видів за органолептичними ознаками, будовою внутрішніх органів, анатомічними особливостями кісток, фізичними та хімічними показниками жиру, а також за результатами реакцій на глікоген, преципітації та полімеразної ланцюгової реакції. Наведено результати досліджень лімфатичних вузлів туш і органів забійних тварин. Визначено харчову цінність м'яса та м'ясопродуктів, зміни м'яса сільськогосподарських тварин під час зберігання. Подано методичні рекомендації з ветеринарно-санітарної експертизи продуктів забою тварин у випадку трихінельозу.


Індекс рубрикатора НБУВ: П817.11 + Р123.852

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА739637 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Якубчак О. М. 
Моніторинг біологічних ризиків як засіб запобігання виникнення інфекційних та інвазійних хвороб : монографія / О. М. Якубчак, Т. В. Таран, А. І. Тютюн; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КОМПРИНТ, 2014. - 110 c. - Бібліогр.: с. 103-110 - укp.

Проаналізовано міжнародні та національні нормативно-правові акти, що регламентують проведення моніторингу й аналізу ризиків щодо зоонозів. Досліджено захворюваність тварин і людей на сальмонельоз, токсоплазмоз, ехінококоз, саркоцистоз. Наведено результати досліджень показників якості м'яса за цих хвороб (органолептичні, хімічні у т.ч. жирно- та амінокислотний склад). Запропоновано нові підходи до розроблення схеми моніторингу за інфекційних і паразитарних хвороб.


Індекс рубрикатора НБУВ: П817.1 + П873.2 + Р123.852-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА787212 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Якубчак О. М. 
Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) : [навч. посіб.] / О. М. Якубчак, Т. В. Таран. - Київ : Компринт, 2016. - 139 c. - (Навч. посіб. для ВНЗ. Вет. гігієна, санітарія і експертиза). - Бібліогр.: 20 назв - укp.

Представлено вимоги щодо аналізу ризиків та застосування цього основоположного принципу для створення системи з виробництва безпечних харчових продуктів, у тому числі істотні принципи гігієни харчових продуктів, що застосовуються протягом усього харчового ланцюга (включно з первинним виробництвом до кінцевого споживача) з метою забезпечення безпечності харчових продуктів та їх придатності до споживання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.852 я73 + Р123.952 я73 + П817.21 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА807583 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Билко Т. Н. 
Гигиеническое обоснование применения бактериальной массы при откормке сельскохозяйственных животных и использование их мяса в питании населения : Дис...канд.мед.наук:14.00.07 / Т. Н. Билко; Украинский медицинский университет имени А. А. Богомольца. - К., 1994. - 226 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.121,022 + Р123.852

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС45002 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
7.

Билко Т. Н. 
Гигиеническое обоснование применения бактериальной массы при откормке сельскохозяйственных животных и использование их мяса в питании населения : Дис...канд.мед.наук:14.00.07 / Т. Н. Билко; Украинский медицинский университет имени А. А. Богомольца. - К., 1994. - 226 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.121,022 + Р123.852

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС45002 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
8.

Билко Т. Н. 
Гигиеническое обоснование применения бактериальной массы при откормке сельскохозяйственных животных и использование их мяса в питании населения : Дис...канд.мед.наук:14.00.07 / Т. Н. Билко; Украинский медицинский университет имени А. А. Богомольца. - К., 1994. - 226 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.121,022 + Р123.852

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС45002 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
9.

Билко Т. Н. 
Гигиеническое обоснование применения бактериальной массы при откормке сельскохозяйственных животных и использование их мяса в питании населения : Дис...канд.мед.наук:14.00.07 / Т. Н. Билко; Украинский медицинский университет имени А. А. Богомольца. - К., 1994. - 226 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.121,022 + Р123.852

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС45002 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського