Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (68)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС47407

Кишенько, Василь Дмитрович.
Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 294 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС52585

Фалендыш, Наталия Алексеевна.
Разработка технологии хлебобулочных изделий с применением хлебопекарных дрожжей спиртовых заводов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Фалендыш Наталия Алексеевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 218 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС91330

Стадник, Ігор Ярославович.
Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис., табл. - арк. 130-138

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС56483

Погорєлов, Всеволод Володимирович.
Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всеволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 167 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС58027

Островский, Виктор Александрович.
Усовершенствование шнековых устройств для дозирования муки и обоснование их рациональных параметров [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Островский Виктор Александрович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 181 л. - л. 148-161

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС69861

Каплина, Татьяна Викторовна.
Разработка технологии мучных изделий с использованием дрожжей, активированных в переменном магнитном поле [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Каплина Татьяна Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 227 л.: фото. - Библиогр.: л. 133-158

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС72666

Козлова, Светлана Георгиевна.
Разработка ускоренной технологии дрожжевого теста с использованием микробного экзополисахарида ксампана [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Светлана Георгиевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 281 л. - Библиогр.: л. 143-168

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА280832

Кириева Татьяна Витальевна
Комбинированный процесс производства дрожжевого теста на основе магнитной обработки жидкостных систем [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12:05.18.16 / Кириева Татьяна Витальевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА288276

Кишенько, Василь Дмитрович.
Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА336774

Стадник, Ігор Ярославович.
Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 18 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА299266

Погорєлов, Всєволод Володимирович.
Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всєволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА301525

Витавская, Анастасия Васильевна.
Прогрессивная технология производства пшеничного хлеба с использованием молочнокислых заквасок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Витавская Анастасия Васильевна ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 52 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА298691

Островський, Віктор Олександрович.
Удосконалення шнекових пристроїв для дозування борошна та обгрунтування їх раціональних параметрів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Островський Віктор Олександрович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА314519

Капліна, Тетяна Вікторівна.
Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА316611

Козлова, Світлана Георгіївна.
Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Світлана Георгіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА355627

Дашкевич, Андрій Олександрович.
Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2008. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
1994/М-291

Мартинюк, Олена Миколаївна.
Розробка ультразвукового методу визначення густини тістових мас [Текст] : автореф...дис. канд. техн. наук: 05.18.12 / О. М. Мартинюк ; Одеська академія харчових технологій. - О. : [б.в.], 1994.. - 18 с.

Рубрики:




      
18.
СТ978


Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. - (Національні стандарти України)
Содержание:
ДСТУ 4111.2-2002
ДСТУ 4111.3-2002
ДСТУ 4111.4-2002

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА378337

Тесля, Ольга Дмитрівна.
Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Тесля Ольга Дмитрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА378891

Янаков, Валерій Петрович.
Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського