Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л870.22$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14

      
1.
ДС101929

Олексійчук, Оксана Володимирівна.
Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 188 арк. - арк. 129-145

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС58536

Хіврич, Борис Іванович.
Розробка технології солоду гороху [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Хіврич Борис Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 141 л.+ дод. - л. 125-141

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС59218

Фролова, Наталія Епінетівна.
Розробка технології білково- вуглеводного екстракту із солоду гороху [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Фролова Наталія Епінетівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 138 л. - л. 126-138

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС58467

Денисов, Михайло Олексійович.
Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 130 л. + дод. - л. 124-130

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА349769

Олексійчук, Оксана Володимирівна.
Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА300128

Денисов, Михайло Олексійович.
Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА300922

Фролова, Наталія Епінетівна.
Розробка технології білково- вуглеводного екстракту із солоду гороху [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Фролова Наталія Епінетівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА300667

Хіврич, Борис Іванович.
Розробка технології солоду гороху [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Хіврич Борис Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ1461


Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Р. Білошицька [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ с., 30 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ2854


Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Коренькова [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.10.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 34 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 32-33

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА393865

Мукоїд, Роман Миколайович.
Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА409685

Бойко, Марина Іванівна.
Технологія зернового екстракту із тритікале [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Бойко Марина Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ9906


Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4282:2004 ; Чинний від 2019-03-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 28 с. : іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 27-28.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС141508

Мукоїд, Роман Миколайович.
Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 177 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-132.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського