Примітка: написание курсовой
Ключові слова: шоколад --
якість шоколаду
Доброго дня! Перегляньте наступні матеріали.
Видання є в НБУВ: Ж23457 Шукла В. К.
Шоколад – химия удовольствия // Кондитерское производство.– 2002.–№ 4.– С. 20–22.,
ВА730024 Товарознавство товарів рослинного походження: опор. конспект лекцій / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, М. В. Нечипорук, С. В. Чистякова, В. Ю. Колосков; Нац. аерокосм. ун-т ім. М.Є. Жуковського "Харк. авіац. ін-т". — Х., 2009. — 165 с. (Подано характеристики, класифікацію, асортимент, показники якості таких продовольчих товарів рослинного походження, як крупи, хліб, хлібобулочні, сухарні, бубличні, макаронні, кондитерські вироби, крохмаль, цукор, мед,
шоколад, цукерки, печиво, національні кондитерські вироби, халва. Описано умови зберігання та дефекти даних товарів, особливості приймання кондитерських виробів і підготовки їх до продажу, а також змінення якості кондитерських виробів під час зберігання.),
РА340030 Полякова, Олена Іванівна. Розробка ресурсозберігаючої технології
шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.,
СТ522 Шоколад: Загальні технічні умови [Текст]. - Введ. 2001.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2000. - III, 14с., III, 14 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України).
ЗАСТОСУВАННЯ ПРИНЦИПІВ НАССР ПІД ЧАС ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ШОКОЛАДУ,
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ШОКОЛАДНИХ МУСІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ,
БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ,
Маєш знати – перш ніж купувати,
Сорохман. Асортимент і якість кондитерських виробів