Бази даних

Віртуальна довідка - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
 Знайдено в інших БД:Тематичний інтернет-навігатор (2)Наукова електронна бібліотека (33)Автореферати дисертацій (158)Реферативна база даних (1395)Книжкові видання та компакт-диски (388)Журнали та продовжувані видання (18)
Пошуковий запит: (<.>K=ХАРЧОВІ$<.>+<.>K=ВІДХОДИ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
 Запитує:           Ірина (22.12.2011)
 Тема запиту:    Технологія виготовлення плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок. предмет - харчові технології. Дякую за допомогу в пошуку.
2.
 Запитує:           Валерія (13.12.2013)
 Тема запиту:    Доброго дня. Порекомендуйте, будь ласка, літературу для написання реферату про медичні відходи та методи їх обеззараження.
3.
 Запитує:           Анна (18.10.2016)
 Тема запиту:    Використання цеолітів у харчовій промисловості; Незвичайні властивості цеолітів; Використання цеолітів у науково-дослідній діяльності; Використання цеолітів у спеціалізованому харчуванні; Використання цеолітів у медичних цілях.
4.
 Запитує:           Людмила (18.01.2017)
 Тема запиту:    Доброго дня! Прошу Вашої допомоги у доборі літератури до теми: "Способи утилізації харчових відходів і їх впровадження на Україні". Заздалегідь вдячна!
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського