Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>K=НАЧИНК$<.>+<.>K=ЖИРОВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Запитує: Оксана (02.03.2011) Тема запиту: Начинки жировые |
Примітка: Контроль, термостабильность, вязкость Ключові слова: Начинки жировые -- кондитерский жир - гидрожир Видання є в НБУВ: Ж69879 Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної ко-екструзії з метою контролю їхньої якості / Л.В. Махинько, П.Д. Мельничук, І.Я. Романовський, В.М. Ковбаса, В.М. Махинько, І.В. Житнецький // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 25, ч. 1. — С. 30-31. СПОСОБ ПРОИЗВОДСТВА ЖИРОВОЙ НАЧИНКИ ДЛЯ ВАФЕЛЬ Патент Российской Федерации, ДОСЛІДЖЕННЯ Й ОПТИМІЗАЦІЯ ЯКОСТІ ЖИРОВОЇ МАСИ У ПЛАСТИФІКАТОРІ ВВ-ПМЛ, Приготовление начинок., Установка производства жировых начинок , Начинки на жировой основе – новые вкусы, новые решения
|
|
|
|