Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=М'ЯСНОЇ<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | Тип видання: наукове видання | | |
1. |
Дейнеко, Л. В. Розвиток харчової промисловості України в умовах ринкових перетворень (проблеми теорії та практики) [Електронний ресурс] / Л. В. Дейнеко. - К. : Знання, 1999. - 331 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Текст у форматі PDF 30.77 Мб
Основними напрямами та шляхами зміцнення позицій вітчизняних товаровиробників у зовнішньоекономічних зв’язках харчової промисловості на сучасному етапі мають бути: інтенсифікація та докорінне підвищення ефективності виробництва на основі реалізації інноваційної моделі розвитку галузі; пріоритетний розвиток тих галузей харчової промисловості, що мають порівняльні та конкурентні переваги на світовому та регіональних ринках, продукція яких може стати джерелом постійних значних валютних надходжень, а саме цукрової, м'ясної та молочної, масложирової, плодоовочеконсервної, спиртової, лікеро-горілчаної, борошномельно-круп'яної, кондитерської та соляної; прискорений розвиток тих галузей машинобудування, що випускають технологічне обладнання, прилади контролю та вимірювання, фасувальне та пакувальне обладнання для харчової промисловості.
Кл.слова: макроекономіка -- підприємництво
|
|
|