Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=KRAIG$<.>+<.>A=BRUCE$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

   Тип видання:   підручник   
1.

Bruce, B.
SAMS teach yourself Macromedia® Dreamweaver® 8 in 24 hours [Electronic resource] / B. Bruce. - Indianapolis : Sams Publishing, 2005. - 528 p.
Переклад назви: Самовчитель Macromedia Dreamweaver 8 за 24 години

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Learn how to fully exploit the power of Macromedia Dreamweaver 8 with Sams Teach Yourself Macromedia Dreamweaver 8 in 24 Hours. Divided into 24 one-hour lessons, you will learn how to create webpages and how to use the latest and greatest toolset in this updated version of Macromedia Dreamweaver. Author Besty Bruce, a web applications developer and Macromedia-authorized Dreamweaver and Authorware Trainer, will show you how to build your knowledge of Macromedia Dreamweaver 8 and authoring websites with her carefully guided instruction. You will focus on how to use Macromedia Dreamweaver 8 to:



Кл.слова:
HTML-редактор -- веб-програмування

   Тип видання:   науково-популярне видання   
2.
 


Kraig, Bruce.
Hot Dog [Electronic resource] : a global history / B. Kraig. - London : Reaktion Books, 2009. - 128 p.
Переклад назви: Хот-дог : глобальна історія

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Char-grilled or boiled? Sauerkraut or chili? Mustard or ketchup? Vienna Beef or Sabrett? Only these questions could be raised about one of the world’s favorite backyard, picnic, ballgame, and street foods—the hotdog. Though nearly two billion hot dogs are consumed by Americans annually in the month of July alone, there is absolutely no consensus on which is the right way to serve up a hotdog. In Hot Dog, well known food historian Bruce Kraig recounts the history of this popular “tube steak” from the origin of the sausage 20,000 years ago to its central place in American culture today. Kraig discusses the many brands, including Hebrew National, Pearl, Sabrett, and Vienna Beef, and the regional variations that go along with them—like kosher-style New York dogs loaded with mustard and sauerkraut, New England dogs with Boston Baked Beans, and fully-loaded Chicago style hotdogs, complete with mustard, onion, relish, sport peppers, a dill pickle spear, a dash of celery salt, and tomato slices (but never, ever ketchup). Hot Dog covers the other international sausages, like bologna and bockwurst, as well, and explores some of the apocryphal tales of the hotdog in history—like the origin of its name and whether Queen Elizabeth II was truly served hotdogs on a visit to the White House.



Кл.слова:
їжа -- культура споживання
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського