Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (32)Книжкові видання та компакт-диски (32)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=МАРИНЧЕНК$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

   Тип видання:   методичний посібник   
1.

Яровенко, В. Л.
Технология спирта [Електронний ресурс] / В. Л. Яровенко, В. А. Маринченко, В. А. Смирнов. - М. : Колос, 2002. - 465 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ




Кл.слова:
алкоголь

   Тип видання:   навчальний посібник   
2.

Маринченко, А. В.
Геополитика [Електронний ресурс] : учебное пособие / А. В. Маринченко. - М. : Инфра-М, 2009. - 429 с.. - (Высшее образование)

Рубрики:

Географічні рубрики:
  

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Учебное пособие написано в соответствии с требованиями государственного образовательного стандарта высшего профессионального образования. В нем представлены основные геополитические идеи, принципы и основные понятия. Рассмотрены векторы обеспечения геополитических интересов России и ее взаимоотношения с ведущими странами мира. Большое внимание уделено геополитическим процессам в Восточной Европе, а также налаживанию и развитию связей со странами Азии, Африки и Латинской Америки. Дан геополитический прогноз перспективам развития человечества в ХХI в. Для студентов высших учебных заведений, преподавателей, политологов, а также всех, кто интересуется вопросами геополитики.



Кл.слова:
закон фундаментального дуалізму

   Тип видання:   підручник   
3.


Технологія спирту [Електронний ресурс] / під ред. В. О. Маринченка. - К. : НУХТ, 2003. - 496 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


У підручнику подається біохімічна і технологічна характеристика сировини. Описані способи зберігання і підготовки сировини до зброджування. Викладені питання одержання ферментних препаратів і солоду, культивування дріжджів, бактерій, пліснявих грибів, зброджування сусла, виділення спирту із бражки і його ректифікації. Наведені способи використання побічних продуктів і очистки стічних вод. Велика увага приділена енерго- і ресурсозберігаючим технологіям у спиртовому виробництві, а також актуальним проблемам у спиртовій промисловості, що сприятиме творчому вирішенню студентами та фахівцями підприємств основних задач розвитку спиртової промисловості, спрямованих на зниження собівартості продукції і покращання її якісних показників. Для студентів, магістрантів та аспіратнтів вищих навчальних закладів, а також працівників спиртової промисловості, які підвищують свою кваліфікацію.



Кл.слова:
солод -- бактерії -- сусло
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського