Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Michael Mayokun Odewole$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Musliu Olushola Sunmonu 
Effects of different pasteurizers on the microbial quality of raw milk samples = Вплив виду пастеризатора на мікробіологічні показники зразків сирого молока / Musliu Olushola Sunmonu, Obafemi Obajemihi, Michael Mayokun Odewole, Aliu Olamide Oyedun, Hafsat Funmilayo Bankole // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3. - С. 390-401. - Бібліогр.: 12 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л950.4-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Adesoji Matthew Olaniyan 
Process conditions governing the drying rate and quality of tomato powder obtained from foam-mat dried tomato paste = Технологічні умови, що регулюють швидкість сушіння і якість томатного порошку, отриманого з томатної пасти методом пінного сушіння / Adesoji Matthew Olaniyan, Musliu Olushola Sunmonu, Michael Mayokun Odewole, Olusanjo Oluwaseun Ige // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3. - С. 423-430. - Бібліогр.: 15 назв. - англ.

Збільшення кількості пінного агента (з 5 до 10 %) призвело до зниження швидкості сушки з 20,63 до 18,57 г/год, проте, подальше збільшення кількості пінного агента (з 10 до 15 %) підвищило швидкість сушіння з 18,57 до 20,63 г/год. Збільшення долі вспінювального агента (з 5 до 15 %) призвело до незначного збільшення змісту білка (з 24,65 до 24,7889 %). Збільшення кількості пінного агента не призвело до зменшення вмісту вітаміну C у сухому томатному порошку більше ніж на 1,3 %, проте, зі збільшенням кількості пінного агента вміст вітаміну С зменшився. Збільшення відсотка стабілізатора піни (0,15 - 0,75 %) призвело до збільшення швидкості сушіння з 19,33 до 20,62 г/ч. Відмічено, що швидкість сушіння не чинить істотного впливу на середні показники вмісту білка за 0,15 % (24,69 %) і 0,45 % (24,72 %) вмісті стабілізатора піни. Показники вмісту вітаміну С склали 1,4 - 1,49 % зі збільшенням відсотка стабілізатора з 0,15 до 0,74 %. Збільшення часу збивання (з 3 до 7 хв.) викликало інтенсивне збільшення швидкості сушіння (з 18,9411 до 20,67 г/год) і вмісту білка (з 24,71 до 24,72 %). Проте, зі збільшенням часу збивання вміст вітаміну С не зменшувався більше ніж на 1,4 %.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Michael Mayokun Odewole 
Post-storage qualities of pre-treated dried red bell pepper = Якість висушеного солодкого перцю після зберігання / Michael Mayokun Odewole, Zainab Oyinlola Ayodimeji, Kehinde Peter Alabi // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 4. - С. 605-616. - Бібліогр.: 19 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.42

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Musliu Olushola Sunmonu 
Identification and characterization of bacterial and fungal isolates in raw milk samples from different breeds = Визначення і характеристика бактерійних і грибкових ізолятів у зразках сирого молока від різних порід корів / Musliu Olushola Sunmonu, Michael Mayokun Odewole, Aliu Olamide Oyedun, Hafsat Funmilayo Bankolen // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 4. - С. 617-625. - Бібліогр.: 15 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського