Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>A=Федоренченко Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7

      
Категорія:    
1.

Федоренченко Л. О. 
Технологія природних харчових сорбентів : Навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. О. Федоренченко, Г. О. Сімахіна; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 105 c. - укp.

Наведено відомості про якісні показники сучасних харчових продуктів, причини виникнення токсемій і необхідність застосування функціональних харчових продуктів. Охарактеризовано основні джерела радіації та принципи захисту людини від неї. Наведено класифікацію ентеросорбентів і сучасну класифікацію харчових волокон, описано властивості їх основних компонентів. Розглянуто дію харчових волокон на організм людини під час різних захворювань.

Приведены сведения о качественных показателях современных пищевых продуктов, причинах возникновения токсемий и необходимости применения функциональных пищевых продуктов. Охарактеризованы основные источники радиации и принципы защиты человека от нее. Приведены классификация энтеросорбентов и современная классификация пищевых волокон, описаны свойства их основных компонентов. Рассмотрено действие пищевых волокон на организм человека при разных заболеваниях.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л987 я73 + Л848 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА684015 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Федоренченко Л. О. 
Накопичення інозиту в процесі пророщування зерна пшениці / Л. О. Федоренченко, С. А. Бажай, Т. А. Королюк, Т. І. Романовська // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 37-39. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л821.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
3.

Бажай С. А. 
Визначення оптимальних параметрів пророщування зерна пшениці для виготовлення оздоровчих продуктів / С. А. Бажай, Л. О. Федоренченко, В. О. Мірошник // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 21-23. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.811

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Федоренченко Л. А. 
Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Л. А. Федоренченко; Украинский университет пищевых технологий. - К., 1994. - 198 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44159 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
5.

Федоренченко Л. А. 
Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Л. А. Федоренченко; Украинский университет пищевых технологий. - К., 1994. - 198 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44159 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
6.

Федоренченко Л. А. 
Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Л. А. Федоренченко; Украинский университет пищевых технологий. - К., 1994. - 198 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44159 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
7.

Федоренченко Л. А. 
Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Л. А. Федоренченко; Украинский университет пищевых технологий. - К., 1994. - 198 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44159 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського