Пошуковий запит: (<.>A=Федоренченко Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
|
| | |
|
1. |
Федоренченко Л. О. Технологія природних харчових сорбентів : Навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. О. Федоренченко, Г. О. Сімахіна; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 105 c. - укp.Наведено відомості про якісні показники сучасних харчових продуктів, причини виникнення токсемій і необхідність застосування функціональних харчових продуктів. Охарактеризовано основні джерела радіації та принципи захисту людини від неї. Наведено класифікацію ентеросорбентів і сучасну класифікацію харчових волокон, описано властивості їх основних компонентів. Розглянуто дію харчових волокон на організм людини під час різних захворювань. Приведены сведения о качественных показателях современных пищевых продуктов, причинах возникновения токсемий и необходимости применения функциональных пищевых продуктов. Охарактеризованы основные источники радиации и принципы защиты человека от нее. Приведены классификация энтеросорбентов и современная классификация пищевых волокон, описаны свойства их основных компонентов. Рассмотрено действие пищевых волокон на организм человека при разных заболеваниях. Індекс рубрикатора НБУВ: Л987 я73 + Л848 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА684015 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
2. |
Федоренченко Л. О. Накопичення інозиту в процесі пророщування зерна пшениці / Л. О. Федоренченко, С. А. Бажай, Т. А. Королюк, Т. І. Романовська // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 37-39. - Бібліогр.: 10 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л821.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
3. |
Бажай С. А. Визначення оптимальних параметрів пророщування зерна пшениці для виготовлення оздоровчих продуктів / С. А. Бажай, Л. О. Федоренченко, В. О. Мірошник // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 21-23. - Бібліогр.: 5 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.811
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
4. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Л. А. Федоренченко; Украинский университет пищевых технологий. - К., 1994. - 198 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС44159 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
5. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Л. А. Федоренченко; Украинский университет пищевых технологий. - К., 1994. - 198 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС44159 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
6. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Л. А. Федоренченко; Украинский университет пищевых технологий. - К., 1994. - 198 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС44159 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
7. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Л. А. Федоренченко; Украинский университет пищевых технологий. - К., 1994. - 198 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС44159 Пошук видання у каталогах НБУВ
|