Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Салавеліс А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу : монографія / Н. Й. Басюркіна, Н. С. Бєлали, Т. В. Бордун, Ю. О. Бровкіна, О. Є. Воєцька, О. С. Волошенко, О. С. Гончар, Л. В. Гордієнко, С. В. Гушан, А. В. Дорошенко, А. Л. Драч, Д. О. Жигунов, Р. Зейналов, Ю. В. Іванченко, К. Г. Іоргачова, Г. В. Карпінська, О. О. Коваленко, Т. В. Константинова, К. І. Корчагіна, Є. О. Котляр, О. Р. Котюжинський, І. О. Кулькіна, В. В. Малишкін, О. І. Мащенко, А. В. Молдован, Ю. В. Моргунова, Л. С. Приходько, О. Б. Просолович, Т. В. Савченко, А. Д. Салавеліс, Т. В. Свистун, В. І. Соколова, С. М. Соц, Л. М. Тележенко, О. С. Тітлов, Н. В. Турленко, Н. В. Хоренжий, В. А. Шалений, М. В. Швець, Ю. В. Швець, К. В. Шикунова; ред.: Ю. О. Бровкіна; Одеська національна академія харчових технологій. - Київ : Гуляєва В. М., 2020. - 150 c. - Бібліогр. в кінці гл. - укp.

Розглянуто теоретичні та прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних та аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Проаналізовано сучасний стан і перспективи розвитку закладів громадського харчування. Обґрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-55 + У9(4УКР)306.7-56

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА853042 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Салавеліс А. Д. 
Стандартизація, метрологія та сертифікація : підручник [для студентів, які навчаються за спец. 181 "Харчові технології"] / А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський; Одеський національний технологічний університет. - Одеса : Олді+, 2023. - 209 c. - Бібліогр.: с. 146-148 - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ж10 я73-1 + Ж.ц я73-1 + Ж609.002 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА866357 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського