Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>A=Онопрійчук О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Онопрійчук О. О. 
Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. О. Онопрійчук; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2008. - 22 c. - укp.

Удосконалено технологію багатокомпонентних молочно-білкових продуктів - сиркових виробів з функціонально-технологічними складовими - зерновими інгредієнтами, використання яких дозволяє підвищити біологічну цінність і технологічну стабільність продукції. Обгрунтовано доцільність використання екструдованих і солодових зернових інгредієнтів (висівок пшеничних і шроту гарбузового) у технології сиркових виробів. Визначено кінетику набухання зернових інгредієнтів у молочній сироватці й оптимальні параметри підготовки створених молочно-рослинних систем. Одержано емпіричні рівняння, що описують функціонально-технологічні властивості молочно-рослинних систем залежно від співвідношення інгредієнтів і температури. Встановлено структуротвірну здатність зернових інгредієнтів, одержаних різними способами - солодорощенням і екструдуванням, в молочній основі. Досліджено технологічні особливості внесення молочно-рослинних систем у молочно-білкову основу залежно від способу попередньої обробки зернових. Із використанням методів експериментально-статистичного моделювання розроблено ряд математичних моделей і наведено їх графічну інтерпретацію, що дозволяє визначати співвідношення компонентів у сиркових виробах залежно від якісних показників сировини. Встановлено оптимальні технологічні параметри процесу виробництва сиркових виробів із зерновими інгредієнтами та проведено комплексне оцінювання їх якості. Розроблено та затверджено нормативну документацію на сиркові вироби з зерновими інгредієнтами, здійснено практичну апробацію нової технології їх виробництва.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.3-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА360076 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Грек О. В. 
Визначення показників якості альбумінної пасти з клітковиною / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, А. В. Тимчук, К. В. Овсієнко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6. - С. 149-157. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
3.

Грек О. В. 
Технологія білково-ягідних згустків з молочної сировини / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, Т. В. Пшенична // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22. - С. 55-63. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Савченко О. А. 
Науково-практичні аспекти технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами : монографія / О. А. Савченко, О. О. Онопрійчук, О. В. Грек; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2021. - 198 c. - укp.

Узагальнено тенденції та реалії розроблення технологій сиркових виробів із зерновими інгредієнтами. Наведено інформацію щодо теоретичного підґрунтя удосконалення технологій молочно-білкових продуктів із рослинними наповнювачами. Описано інновації в технологіях сиркових виробів із екструдованими та солодорощеними зерновими, а також харчовими волокнами. Обгрунтовано системний підхід до розроблення технології поліфункціональних молочно-білкових виробів з зерновими наповнювачами, отриманими різними способами.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА855300 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського