Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Левіт І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Левіт І. Б. 
Теоретична механіка : підручник / І. Б. Левіт, В. О. Сукманов, В. Б. Гаркуша, І. О. Миронова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 421 c. - Бібліогр.: с. 416. - укp.

Викладено засади теоретичної механіки, зокрема, статики, кінематики та динаміки. Наведено інформацію про геометричне додавання та розкладання сил, умови рівноваги системи сил, способи визначення координат центрів ваги тіл, абсолютний, відносний і переносний рух точки, кінематичні рівняння Ейлера, закони механіки Ньютона, теорію коливань, теореми динаміки точки та механічної системи, принцип Даламбера, елементарну теорію удару.

Освещены основы теоретической механики, в частности, статики, кинематики, динамики. Приведена информация о геометрическом сложении и разложении сил, условиях равновесия системы сил, способах определения координат центров веса тел, абсолютном, относительном и переносном движении точки, кинематическом уравнении Эйлера, законах механики Ньютона, теории колебаний, теоремах динамики точки и механической системы, принципе Даламбера, элементарной теории удара.


Індекс рубрикатора НБУВ: В21я73-1

Шифр НБУВ: СО28128 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Левіт І. Б. 
Реологія харчових продуктів : підручник / І. Б. Левіт, В. О. Сукманов, Д. С. Афенченко; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 539, [1] c. - Бібліогр.: с. 535-[540] - укp.

Викладено наукові основи інженерної реології. Надано класифікацію реальних тіл і класифікацію дисперсних систем та їх структур. Наведено основні терміни та визначення реології, класифікацію неньотонівських систем. Описано основні рівняння напружень та деформацій реальних тіл, реологічні механічні моделі. Розглянуто властивості зсуву харчових продуктів і дисперсних харчових мас, компресійні властивості харчових продуктів, методи та прибори для вимірювання структурно-механічних характеристик харчових продуктів. Наведено структурно-механічні характеристики м'ясних продуктів, молока та молочних продуктів, сипучих продуктів і борошняних виробів, кондитерських продуктів. Розглянуто процес течії неньютонівських матеріалів по каналам різної форми. Показано можливості використання фізико-механічних властивостей під час розрахунку технологічних процесів, обладнання та контролю якості виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС58978 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського