![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Куткіна Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
| | | | |
1. |
Куткіна Л. Б. Вміст вітамину Е в жовтку яєць і печінці гусенят у перші дні життя за різного рівня його в раціоні гусок / Л. Б. Куткіна // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2008. - Вип. 9, № 4. - С. 167-170. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Наведено дані про вміст вітаміну Е в жовтку яєць, одержаних від гусок, рівень вітаміну Е в раціоні яких був у 2 - 3 рази більший від норми, печінці і залишковому жовтку, виведених з них гусенят в 1- і 5-денному віці. Встановлено пряму залежність між рівнем вітаміну Е в раціоні гусок та його вмістом у жовтку яєць, печінці і залишковому жовтку, виведених з них гусенят в 1- і 5-денному віці. Індекс рубрикатора НБУВ: П683.2-272.532
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Янович Д. В. Вміст ліпідів і їх жирнокислотний склад у скелетних м'язах гусей при додаванні до раціону риб'ячого жиру / Д. В. Янович, Л. Б. Куткіна // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2009. - Вип. 10, № 1/2. - С. 229-232. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Наведено дані про вплив риб'ячого жиру у випадку додавання його до згодовуваного гусям комбікорму з 30- до 60-денного віку в кількості 3 % від його маси на вміст ліпідів і їх жирнокислотний склад. Встановлено, що у разі додавання до раціону гусей риб'ячого жиру в скелетних м'язах вірогідно збільшується вміст фосфоліпідів і етерифікованого холестеролу. У ліпідах скелетних м'язів гусей в цьому випадку вірогідно збільшується вміст ейкозапентаєнової, докозапентаєнової, докозагексаєнової, пальмітинової і стеаринової кислот та зменшується кількість лінолевої і ліноленової кислот. Індекс рубрикатора НБУВ: П683.2-273.98 + П683.2-451.29
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Галяс Г. М. Загальний вміст білків і співвідношення окремих їх фракцій у печінці дворічок коропа за різного вмісту цинку в раціоні / Г. М. Галяс, К. Б. Смолянінов, В. В. Іваняк, Л. Л. Куткіна // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2009. - Вип. 10, № 1/2. - С. 136-138. - Бібліогр.: 8 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: П729.11-451.232 + П729.11-273.90
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Куткіна Л. Б. Ліпідний і жирокислотний склад та перекисні процеси у тканинах ембріонів і гусенят за різного вмісту ліпідів і вітаміну Е в раціоні гусок : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 03.00.04 / Л. Б. Куткіна; Ін-т біології тварин УААН. - Л., 2006. - 15 c. - укp.Вивчено вплив підвищеного рівня вітаміну E, жиру та лінолевої кислот у раціоні гусок у період яйцекладки на вміст вітаміну E і продуктів перекисного окиснення ліпідів, їх жирнокислотний склад і співвідношення окремих класів у жовтку яєць, печінці, м'язах і залишковому жовтку ембріонів і гусенят у 1-, 3- і 5-денному віці. Установлено пряму залежність між вмістом вітаміну E і лінолевої кислоти у раціоні гусок та їх вмістом у жовтку яєць, тканинах ембріонів і гусенят у перші дні життя, обернену залежність між вмістом вітаміну E і продуктів перекисного окиснення ліпідів в яйцях, тканинах ембріонів і гусенят. Вміст всіх класів ліпідів, за винятком етерифікованого холестеролу у печінці та залишковому жовтку гусенят поступово знижується у період з 1- до 5-денного віку, що зумовлено використанням їх в енергетичних процесах у перші дні життя. Відносно високий вміст ліпідів і вітаміну E у залишковому жовтку гусенят залишається і в 5-денному віці. Виявлено підвищення кількості виведених гусенят з яєць за підвищення рівня лінолевої кислоти й особливо вітаміну E в раціоні гусок. Індекс рубрикатора НБУВ: П683.2-23
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА348240 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|