Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Кобринська Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Кобринська Л. В. 
Енергетична та економічна оцінка ефективності застосування біостимуляторів росту на посівах моркви / Л. В. Кобринська // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту. - 1999. - № 6. - С. 19-20. - Бібліогр.: 1 назв. - укp.

Застосування біостимуляторів росту (івіну - 300 мг. д.р. на 1 га; емістиму-С - 5 мл. на 1 га; сукупно івіну та емістиму-С - 100 мг д.р. + 3 мл) на посівах моркви сприяє збільшенню урожаїв коренеплодів на 3-6 т з 1 га. При цьому коефіцієнт енергетичної ефективності становить 26-54; окупність 1 МДж додаткової енергії, пов'язаної із застосуванням препаратів, становить - 4,0-8,6 грн., а 1 грн. виробничих затрат - 24,4-43,8 грн.; умовно чистий доход з 1 га посіву за рахунок біостимуляторів становить 1169-2461 грн.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.153 + П241.31

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Чебан С. Д. 
Товарознавство продукції рослинництва : [навч. посіб.] / С. Д. Чебан, В. М. Чередниченко, О. І. Мулярчук, Л. В. Кобринська; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т, Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця; Кам'янець-Подільський : ПП "Едельвейс і К", 2012. - 373, [14] c. - Бібліогр.: с. 368-373. - укp.

Охарактеризовано хімічний склад продовольчих товарів, їх харчову цінність, норми харчування. Подано детальну інформацію про зерно та продукти його переробки, кондитерські вироби, асортимент і якість харчових жирів, властивості харчових речовин фруктів і овочів. Розглянуто види, сорти, хвороби, пошкодження, показники, градацію якості та способи пакування свіжих овочів і фруктів, акцентовано на питаннях зберігання плодової продукції. Викладено вичерпні відомості про продукти переробки овочів і фруктів, зокрема овочеві та фруктові консерви, солоні, квашені, мочені овочі та фрукти, картоплепродукти, гриби та продукти їх переробки. Висвітлено методи досліджень якості продукції рослинництва та продуктів її переробки, зокрема використання стандартів для визначення якості плодів і овочів.


Індекс рубрикатора НБУВ: П147 я73-1 + Л80-9 я73-1 + Л91 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА753490 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського