Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Кацева Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Панова Э. П. 
Взаимодействие солей железа (III) с яблочным и цитрусовым пектинами / Э. П. Панова, Г. Н. Кацева, В. Г. Дрюк // Уч. зап. Тавр. нац. ун-та им. В. И. Вернадского. Сер. Биология, химия. - 2006. - 19, № 2. - С. 116-120. - Библиогр.: 5 назв. - рус.

Вивчено взаємодію Fe (III) з цитрусовим та яблучним пектинами кондуктометричним методом. Знайдено, що відношення зреагувавших молекул карбоксильних груп пектину й Fe (III), які реагували, становить 2,7:1. Одержані результати дозволяють використати комплекс пектинату заліза (III) у боротьбі з захворюванням рослин (хлорозом).


Ключ. слова: пектиновые вещества, соли железа (III), кондуктометрическое титрование
Індекс рубрикатора НБУВ: Г128.115-27 + Г733.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж70795/Биол. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Кацева Г. Н. 
Методы определения сорбиновой кислоты в виноделии / Г. Н. Кацева, Н. И. Аристова, Д. А. Панов // Уч. зап. Тавр. нац. ун-та им. В. И. Вернадского. Сер. Биология, химия. - 2009. - 22, № 1. - С. 160-163. - Библиогр.: 7 назв. - рус.

Сравнены физико-химические методы определения сорбиновой кислоты в стандартных растворах и модельных образцах. С помощью спектрофотометрического метода определено содержание данного консерванта в семи винах, произведенных в Украине.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л874-1 с

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж70795/Биол. Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського