Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Журенко Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
Категорія:    
1.

Журенко Ю. І. 
Втрати сухої речовини в період польового висушування трави люцерни / Ю. І. Журенко // Зб. наук. пр. Вінниц. держ. аграр. ун-ту. - 2001. - Вип. 9. - С. 110-113. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Простежено динаміку механічних і біохімічних втрат сухої речовини під час польового висушування трави люцерни на сіно внаслідок застосування нової кормозбиральної машини БКМ-Ф2. Показано доцільність використання машини для заготівлі високоякісного сіна.


Індекс рубрикатора НБУВ: П223-485

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Юрченко В. К. 
Перетравність поживних речовин і баланс азоту у овець при згодовуванні сіна люцерни, заготовленого при різній кратності ворушіння / В. К. Юрченко, Ю. І. Журенко // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - 1999. - Вип. 6. - С. 186-192. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Виявлено тенденцію до підвищення коефіцієнтів перетравності поживних речовин та покращання утримання азоту в тілі овець, яким згодовували сіно люцерни, заготовленого із застосуванням ворушіння валків. Кращі показники одержано при годівлі овець сіном, заготовленим у режимі одноразового ворушіння.


Індекс рубрикатора НБУВ: П661-451

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Жуков В. П. 
Поживна цінність та перетравність сіна люцерни залежно від технології його заготівлі / В. П. Жуков, Ю. І. Журенко // Зб. наук. пр. Вінниц. держ. аграр. ун-ту. - 2000. - Вип. 7. - С. 179-182. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Наведено дані хімічного складу, вологості, швидкості вологовіддачі, перетравності поживних речовин та енергетичної цінності люцернового сіна, яка залежить від технології його заготівлі.


Індекс рубрикатора НБУВ: П223.2-48,025

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Журенко Ю. І. 
Поживна цінність люцернового сіна залежно від технології його заготівлі : Автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Ю. І. Журенко; Нац. аграр. ун-т. - К., 1999. - 17 c. - укp.

Розглянуто технології заготівлі люцернового сіна за різної кратності обробки валка у процесі польового висушування із застосуванням нової багатоцільової кормозбиральної машини БКМ-Ф2. Визначено динаміку вологовіддачі, втрату сухих речовин від оббивання робочими органами машини та хімічний склад сіна люцерни відповідно до кратності проведення технологічних операцій обробки валка в період висушування трави в полі, а також перетравність поживних речовин, баланс азоту у овець і продуктивність молодняка великої рогатої худоби при вирощуванні на м'ясо з використанням в раціонах сіна люцерни, заготовленого за різними технологіями. Проведено розрахунок економічної ефективності заготівлі та використання сіна люцерни у раціонах сільськогосподарських тварин. Технологія заготівлі сіна з оптимальною кратністю обробки валка базується на забезпеченні високого рівня збереження поживних речовин, зменшенні паливно-енергетичних витрат, а також сприяє підвищенню поживної цінності та продуктивної дії сіна.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: П223.2-48(4УКР-4ВІН),022

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА308090 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Журенко Ю. І. 
Використання різних технологічних прийомів при заготівлі сіна та його зоотехнічний аналіз / Ю. І. Журенко // Вісн. Білоцерків. держ. аграр. ун-ту : зб. наук. пр. - 1999. - Вип. 8. - С. 85-88. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Встановлено, що при заготівлі сіна люцерни його якість є кращою при застосуванні одноразового ворушіння.


Індекс рубрикатора НБУВ: П223.2-485

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69704 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського