![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Гріщенко Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Долінський А. А. Реологічні властивості білкових компонентів соєвої композиції / А. А. Долінський, Г. В. Гріщенко, Н. О. Шаркова, Я. Т. Терлецька, Е. К. Жукотський // Пром. теплотехника. - 2004. - 26, № 1. - С. 5-7. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Наведено результати досліджень динамічної в'язкості білкових компонентів тваринного та рослинного походження з метою створення нового в'язкого продукту із заданими функціональними властивостями. Індекс рубрикатора НБУВ: Л959
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14162 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Шаркова Н. А. Особливості технології виробництва соєвих продуктів / Н. А. Шаркова, Е. К. Жукотський, Г. В. Гріщенко // Пром. теплотехника. - 2004. - 26, № 6. - С. 93-96. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Наведено результати досліджень з розчинності білків сої та кінетики інактивації інгібітора трипсину під час одержання водного екстракту сої з метою створення технології виробництва соєвих напоїв. Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.3 + Л912.43
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14162 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Гріщенко Г. В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук / Г. В. Гріщенко; НАН України. Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 19 c. - укp.Розроблено нову технологію виробництва сухих адаптованих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування. Визначено раціональні режими процесу ферментативного гідролізу білкового комплексу, що за амінокислотним складом адаптований до білків жіночого молока. Експериментально підтверджено доцільність використання ефектів дискретно-імпульсного вводу енергії в процесах диспергування та гомогенізації нормалізованої багатокомпонентної суміші на роторно-пульсаційному апараті циліндричного типу. Обгрунтовано можливість використання суміші гідролізованих білків рослинного та тваринного походження для створення гіпоалергенних продуктів харчування. Здійснено апробацію нової технології виробництва сухих адаптованих сумішей з гідролізованим білком на ВАТ "Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів". Розроблено та затверджено нормативно-технічну документацію нової продукції. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л977
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА353681 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|