Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Галла-Бобик С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Галла-Бобик С. В. 
Моніторинг вмісту феруму та мангану в поверхневих та підземних водах Берегівського району / С. В. Галла-Бобик, Е. Й. Осійський, С. М. Сухарев // Наук. вісн. Ужгород. ун-ту. Сер. Хімія. - 2005. - Вип. 13-14. - С. 160-166. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

We made a monitoring of the concentration of Iron and Manganese compounds in surface and underground water of Berehiv region and concluded that because of the natural factors the concentration of these ingredients is much higher then the concentration - limit. That's why the water objects need to be purified before consuming them as a source of drinking water.


Індекс рубрикатора НБУВ: Д222.1 + Д464.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж68850/хім. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Галла-Бобик С. В. 
Оцінка споживчих якостей питної водопровідної води в м. Ужгород / С. В. Галла-Бобик, Е. Й. Осійський, С. М. Сухарев, Д. І. Молнар // Наук. вісн. Ужгород. ун-ту. Сер. Хімія. - 2006. - Вип. 15-16. - С. 50-53. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

The analyses of quality of water pipe water in Uzhgorod town was made. We have found that according to the mane indexes the water of centralized water supply meets the demands of the corresponding norms. It is shown that the quality of water when passing through the water pipe system becomes worse.


Індекс рубрикатора НБУВ: Н761(4УКР-4ЗАК)

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж68850/хім. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Бобик Ю. Ю. 
Визначення вмісту йоду в питній воді та деяких традиційних продуктах харчування в Закарпатській області / Ю. Ю. Бобик, А. Г. Коломійцева, С. В. Галла-Бобик, С. М. Сухарев // Здоровье женщины. - 2009. - № 3. - С. 18-20. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.

Вивчення вмісту йоду в питній воді та деяких традиційних продуктах харчування за допомогою методу вольтамперометрії свідчить про більш виражений його дефіцит у гірській зоні у порівнянні з низинною, що впливатиме і на його кількість у добовому раціоні населення, яке там проживає.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р120.121.2(4УКР-43АК)

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23282 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського