Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Веселовська Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Дубковецький І. В. 
Закономірності кінетики процесу терморадіаційного сушіння яблучних вичавок / І. В. Дубковецький, Т. Є. Веселовська, І. Ф. Малежик, Ю. П. Луцик // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 22. - С. 58-60. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Наведено результати досліджень зневоднення яблучних вичавок інфрачервоним випромінюванням.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л913.02

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Веселовська Т. Є. 
Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Т. Є. Веселовська; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 c. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л913.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА376578 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
3.

Баженова С. Е. 
Кулінарна етнологія: кухня семи культур і не тільки : навч.-метод. посіб. [для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа] / С. Е. Баженова, К. О. Белінська , Т. Є. Веселовська; Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка. - Одеса : Гельветика, 2020. - 431 c. - Бібліогр. на початку тем - укp.

Вивчено умови життя, режим і структуру харчування народів світу. Описано особливості приготування страв і кулінарних виробів у народів Європи, Азії, Ближнього Сходу, Америки, в арабських країнах. Увагу приділено гастрономічним звичкам, пристрастям, способам приготування їжі та прийомам подавання страв до столу. Описано також особливості використання сировини та харчових продуктів у країнах світу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99(0) я73 + Т52(0) я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА852237 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського