![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Вересоцький Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
| | | | |
1. |
Гнатенко М. А. Фізико-хімічні властивості концентрованих і сухих пектинових екстрактів / М. А. Гнатенко, І. О. Крапивницька, Г. С. Мельник, Є. М. Бабко, Ю. І. Вересоцький, М. Г. Янковий // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 16-19. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Зазначено, що дослідження фізико-хімічних властивостей пектинових екстрактів дають можливість розробляти харчові продукти з визначеними поліфункціональними властивостями, а також розраховувати технологічні лінії й обладнання для їх виробництва. У дослідженнях використано буряковий, яблучний і морквяний пектинові екстракти. Індекс рубрикатора НБУВ: Л848-106
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Пархоменко І. І. Реалізація служб Інтернету для підприємств і організацій на базі операційної системи FreeBSD / І. І. Пархоменко, Є. М. Бабко, Ю. І. Вересоцький, С. І. Блаженко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 132-134. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Розглянуто питання використання оперативної системи FreeBSD. Щоб правильно оцінити роль і місце операційної системи (ОС), важливо уявляти собі, для яких завдань вона підходить краще, а для яких - гірше. Коли мова йде про універсальну ОС, до яких відносяться Linux і FreeBSD, необхідно визначити, якою мірою вони придатні для ролі сервера. Сервери розрізняються як за функціональним призначенням, так і за масштабом розв'язуваних задач. Зазначено, що основними критеріями ОС FreeBSD відповідає потребам побудови інформаційної системи для електронної комерції. Ключ. слова: Інтернет, операційна система, сервер Індекс рубрикатора НБУВ: З970.312.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Гнатенко М. А. Кінетика процесу сушіння одиничних краплин пектинових екстрактів у стаціонарних умовах / М. А. Гнатенко, В. С. Бодров, Ю. І. Вересоцький, В. О. Овчарук, В. М. Санов, К. Д. Малецька // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 73-75. - Бібліогр.: 2 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л848
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Вересоцький Ю. І. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ю. І. Вересоцький; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - К., 2001. - 18 c. - укp.Розглянуто питання удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки з метою розвитку теорії та практики тепло- та масообмінних процесів під час виробництва сухих молочних продуктів, зменшення матеріальних витрат та енергетичних ресурсів і поліпшення якості готової продукції. На підставі проведених теоретичних та експериментальних досліджень науково обгрунтовано удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки шляхом застосування комбінованого способу розпилення продукту та використання на етапі рівноважного випаровування вологи з матеріалу теплоносія з підвищеною температурою. Досліджено кінетичні та температурно-вологістні характеристики процесу сушіння одиничних краплин сироватки з кисломолочного сиру, які визначають особливості його протікання. Визначено шляхи інтенсифікації процесу розпилювального сушіння сироватки з кисломолочного сиру та інших рідких харчових продуктів, запропоновано нові конструкції комбінованих конусних розпилювачів і розпилювальної сушильної установки та розроблено методики їх розрахунку. Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.2 + Л814.435
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА316343 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
5. |
Метльов С. Г. Апаратурно-технологічні схеми виробництва пектиновмісних порошків / С. Г. Метльов, В. О. Овчарук, Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко, І. В. Ющук // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 274-278. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Наведено результати дослідження існуючих способів одержання сушених харчових порошків та започатковано розроблення нових технологічних схем виробництва сухих пектиновмісних екстрактів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
6. |
Лементар С. Ю. Моделювання процесу розпилення молока дисками з різними конструкціями сопел / С. Ю. Лементар, В. В. Пономаренко, Ю. І. Вересоцький, Р. Л. Якобчук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4. - С. 98-104. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Наведено результати моделювання процесу розпилення згущеного незбираного молока розпилювальними дисками із соплами круглого та прямокутного профілю, прямою та дуговою твірними. Встановлено, що при вказаних у статті вхідних параметрах продукт із круглих сопел виходить з максимальною швидкістю 173 м/с та має турбулентну енергію 62 Дж/кг. При використанні сопел з дуговою твірною та прямокутним перерізом продукт виходить в вигляді тонкої плівки трапецієвидного поперечного перерізу, яка має таку ж максимальну швидкість, але значно вищу турбулентну енергію (до 737 Дж/кг), що сприяє кращому диспергуванню вихідного потоку й утворенню більш дрібних крапель розпиленого молока. Індекс рубрикатора НБУВ: Л965.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|