Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>U=У530.671$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Гулей А. І. 
Інституційні механізми інвестиційної діяльності харчових підприємств: науково-практичний аспект : [монографія] / А. І. Гулей. - Херсон : Грінь Д. С., 2013. - 292 c. - Бібліогр.: с. 275-292 - укp.

Викладено матеріали досліджень проблем формування та функціонування інституційних систем підтримки інвестиційної діяльності харчових підприємств. Досліджено теоретичні, методологічні, методичні засади формування та функціонування інституційних механізмів забезпечення економічного зростання виробництва харчових підприємств на основі ефективного використання та розподілу внутрішніх і зовнішніх інвестиційних ресурсів. Здійснено аналітичну оцінку ресурсної бази інвестиційної діяльності харчових підприємств і запропоновано погляд на організаційно-економічні засади підвищення ефективності інвестицій, розроблено рекомендації щодо стратегічного планування інвестиційних ресурсів харчових підприємств. Запропоновано вдосконалення механізмів інституційної підтримки інвестиційної діяльності харчових підприємств.


Індекс рубрикатора НБУВ: У530.671-56 + У9(4УКР)306.71-56

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА770897 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Економічні та управлінські аспекти розвитку підприємств харчової промисловості = Economic and management aspects of developing the food industry enterprises : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 2 - 4 жовт. 2013 р., Одеса / Одес. нац. акад. харч. технологій. - О. : Фенікс, 2013. - 226 c. - укp. - рус. - англ.

Проведено аналіз виробничих структур олієжирового підкомплексу України, визначено шляхи їх удосконалення. Розкрито регіональні особливості розвитку харчової промисловості України. Акцентовано увагу на розвитку молокопродуктивного підкомплексу АПК України на засадах системного розподілу інвестиційних ресурсів. Проаналізовано зовнішньоекономічну діяльність вітчизняних підприємств харчової промисловості за умов глобалізації ринків. Надано відомості про сучасні тренди світового виробництва ЕКО-продукції, показано можливості реалізації концепції розвитку зернового бізнесу на основі кластерних формувань. Розглянуто стандарти систем управління якістю у забезпеченні сталого розвитку аграрного сектору економіки України. Розкрито шляхи розвитку хлібопекарських підприємств, принципи функціонування центрів трансферу технологій. Досліджено інвестиційний потенціал підприємств харчової промисловості, маркетингові аспекти та стратегічні пріоритети розвитку органічного виробництва в Україні. Показано деякі особливості складської логістики підприємств харчової промисловості. Увагу приділено удосконаленню бухгалтерського обліку дебіторської заборгованості. Розглянуто питання, що стосуються енергетичного та екологічного менеджменту в харчовому виробництві.


Індекс рубрикатора НБУВ: У530.671 я431 + У9(4УКР)306.71 я431

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА772115 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості : навч. посіб. / В. В. Кійко, О. П. Мельник, О. В. Кузьмін, Н. В. Попова; Національний університет харчових технологій. - Одеса : Олді +, 2023. - 277 c. - Бібліогр.: с. 272-277 - укp.

Відображено багаторічний міжнародний та вітчизняний досвід, накопичений у сфері управління якістю. Розглянуто сучасні підходи до розроблення та впровадження систем управління якістю (СУЯ) на підприємствах харчової промисловості відповідно до вимог міжнародних стандартів. Окрему увагу приділено інструментам управління якістю, особливостям проведення аудиту СУЯ та її сертифікації. Показано значення якості продукції для сучасних підприємств харчової промисловості. Висвітлено особливості розвитку методів, технік та інструментарію управління якістю. Подано інформацію про сім японських інструментів управління якістю.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-106 я73-1 + У530.671-823.2-21 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА870054 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського