Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (17)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Товарознавча експертиза продовольчих товарів : Навч. метод. посіб. для самост. роботи та підготовки до виконання лабатор.-практ. занять студ. товарознав.-комерц. ф-ту спец. 7.050303, 7.050304. Ч. 1 / уклад.: А. П. Батутіна; Укоопспілка. - Л., 2001. - 96 c. - укp.

Розглянуто програму та завдання дисціпліни "Експертиза продовольчих товарів", її навчально-методичне забезпечення. Наведено плани та методичні вказівки до проведення самостійних занять, теми рефератів, питання для самостійної підготовки студентів до кожної теми дисціпліни та іспиту.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9я73-1 + Р123.6я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: В345325 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Гігієна громадського харчування : Опор. конспект лекцій / ред.: В. Н. Корзун, М. К. Булгакова; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2003. - 105 c. - Бібліогр.: 34 назв. - укp.

Проаналізовано значення навколишнього середовища в житті людини, розкрито основи радіоекології. Розглянуто питання профілактики харчових отруєнь, наведено санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення, проектування та утримання підприємств громадського харчування, кулінарної обробки харчових продуктів, а також критерії гігієнічної оцінки їх якості.

Проанализировано значение окружающей среды в жизни человека, раскрыты основы радиоэкологии. Рассмотрены вопросы профилактики пищевых отравлений, приведены санитарно-гигиенические требования к размещению, проектированию и содержанию предприятий общественного питания, кулинарной обработки пищевых продуктов, а также критерии гигиенической оценки их качества.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.6я73-2

Шифр НБУВ: СО25815 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Нелепа А. Є. 
Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. ВНЗ / А. Є. Нелепа, В. Д. Ванханен, С. Б. Литко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 229 c. - Бібліогр.: с. 228 - 229 - укp.

У навчальному посібнику наведено основні завдання, які стоять перед гігієною харчування як наукою та харчовою санітарією як підгалуззю профілактичної медицини. Розглянуто фактори зовнішнього середовища й їх вплив на стан здоров'я споживачів і співробітників підприємств ресторанного господарства, якість продуктів харчування. Викладено санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення й об'ємно-планувальних рішень підприємств ресторанного господарства, транспортування, приймання, кулінарної обробки харчових продуктів, збереження, відпуску та прийому готової їжі. Подану інформацію про харчові отруєння й їх профілактику.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.6 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА753742 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Бураковський І. В. 
Технічні бар'єри і санітарні та фітосанітарні заходи в міжнародній торгівлі: види, тенденції розвитку, регулювання : посіб. держ. службовця / І. В. Бураковський, К. Кравчук, М. Риженков, В. Гречин, В. Мовчан; ред.: І. В. Бураковський, К. Кравчук, В. Мовчан; Ін-т екон. досліджень та політичних консультацій. - Київ, 2015. - 243 c. - укp.

Розкрито зміст поняття нетарифних обмежень торгівлі. Розглянуто основні положення Угоди про технічні бар'єри в торгівлі, зокрема її цілі та сферу дії, принципи застосування вимог до товарів у міжнародній торгівлі, а також процедури врегулювання суперечок. Охарактеризовано способи, які використовуються країнами для зниження технічних бар'єрів у взаємній торгівлі. Подано інформацію про особливості використання різних типів угод. Приділено увагу співпраці членів СОТ у межах головних міжнародних організацій зі стандартизації. Проаналізовано основні види домовленостей щодо зниження бар'єрів для торгівлі, пов'язаних із застосуванням санітарних та фітосанітарних заходів. Здійснено огляд застосування принципів належної регуляторної практики у сферах технічного регулювання та санітарного та фітосанітарного захисту. Описано процедуру надсилання нотифікацій. Надано відомості про внутрішню та зовнішню політику ЄС у сфері технічного регулювання, стандартизації та санітарного і фітосанітарного захисту.


Індекс рубрикатора НБУВ: У584.30 + У9(4УКР)843 + Р123.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС60565 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського