Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>I=В343877$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв : Зб. наук. пр.: У 2 ч. Ч. 1 / ред.: О. І. Черевко; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2000 . - 386 c. - укp.

Проведено дослідження прогресивних технологій продуктів харчування, вдосконалення процесів і апаратів харчових виробництв. Розглянуто фізико-хімічні та математичні методи дослідження харчових продуктів. Наведено результати товарознавчих досліджень продуктів харчування. Вивчено перспективи використання твердих рослинних жирів у технології десертних кремів з емульсійною структурою. Представлено технологію нових кондитерських виробів з фітододатками. Визначено шляхи підвищення якості сичугових сирів, виготовлених із козячого молока, удосконалено технологію виробництва фруктових компотів, запропоновано заходи щодо підвищення біологічної цінності вершкових кремів. Зроблено кількісну оцінку технологічних параметрів теплової обробки м'ясних блюд. Висвітлено процес одержання тіста для сирників на основі молочно-білкового копреципітату зі сколотину. Розширено виробництво нових сортів борошна, крупи, пластівців із зерна пшениці. Досліджено біофлавоноїди чорноплідної горобини. Проаналізовано вплив деяких факторів на збереження хлорофілів під час переробки. Описано властивості некрохмальних полісахаридів круп та їх застосування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я43(4УКР)3

Рубрики:

Шифр НБУВ: В343877 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв : Зб. наук. пр.: У 2 ч. Ч. 2 / ред.: О. І. Черевко; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2000 . - 298 c. - укp.

Висвітлено прогресивні технології продуктів харчування. Проаналізовано існуючі типи екстракторів, описано їх конструкцію. Досліджено вплив умов екструзійного оброблення на ензим-резистентність крохмальної складової. Вивчено особливості впливу екструдерів на ферментативний гідроліз крохмалю екструдантів. Наведено результати досліджень щодо вибору раціональних режимів обробки водно-борошняної суспензії дріжджів у вихровому шарі феромагнітних частинок обертального електромагнітного поля. Описано інтенсифіковано процесу дозрівання дріжджового напівфабрикату. Викладено деякі відомості про спектри електромагнітного поглинання та випромінювання газів, що базуються на закономірностях квантової теорії та обгрунтовують можливості розробки енергоощадних процесів теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням. Експериментально досліджено кінетичні закономірності процесу здрібнення зернової сировини у багатоцільовому апараті. Запропоновано математичну модель, яка виражає залежність швидкості процесу здрібнення від частоти обертів робочого органу апарата та середнього розміру зерен сировини.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я43(4УКР)3

Рубрики:

Шифр НБУВ: В343877 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського