1. |
Пути повышения эффективности хранения и переработки сельскохозяйственной продукции : Сб. науч. ст. / ред.: С. А. Андронати; Науч.-техн. о-во агропром. комплекса. - О., 1999. - 160 c. - (С.-х. науки; Вып. 1). - рус.Розглядаються технологічні комплекси для переробки сільськогосподарської продукції в колективних та індивідуальних господарствах, актуальні питання санітарно-мікробіологічної експертизи і контролю безпеки харчових продуктів та їх виробництв, основні технологічні аспекти виробництва екологічно чистих овочевих культур, досліджується вплив магнітного поля на процес освітлення фруктових соків. Висвітлюється концепція реструктуризації підприємств по виробництву виноградних вин та коньяку, сучасні засоби для боротьби з гризунами, повідомляється про новий радіопротекторний кисломолочний продукт "Спірулакт" для реабілітаційного харчування дітей Чорнобиля тощо. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я43 + П1 я43
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА588965 Пошук видання у каталогах НБУВ
|