Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (6)Автореферати дисертацій (7)Реферативна база даних (26)Журнали та продовжувані видання (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС105270

Чоні, Інна Володимирівна.
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чоні Інна Володимирівна ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава, 2007. - 238 арк. - арк. 147-166

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС108253

Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 298 арк. - арк. 275-298

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС74839

Шевченко, Оксана Вікторівна.
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Оксана Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 192 арк. - арк. 121-140

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС76688

Колесникова, Марина Борисовна.
Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. - Библиогр.: л. 182-199

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС77383

Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 196 арк. - арк. 136-149

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА319182

Шевченко, Оксана Вікторівна.
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.В.Шевченко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА320502

Колеснікова, Марина Борисівна.
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА323638

Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА353270

Чоні, Інна Володимирівна.
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чоні Інна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА357869

Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА612306

Клюзов, Б. Н..
Оригинальные соусы [Текст] / Б. Н. Клюзов, А. Т. Васюкова. - Донецк : [б.и.], 2001. - 82 с. - ISBN 966-7745-10-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА686070


Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 239с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина, доп.тираж). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ3229


Соуси салатні. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 19 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА698667


Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008. - 239 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина)(доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)(доп.тир.)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу


      
15.
ВА680600


Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 240 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 966-343-046-X (серия). - ISBN 966-343-293-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА706423

Чоні, Інна Володимирівна.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] : монографія / І. В. Чоні ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації ресторанного господарства. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 117 c.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 100-117. - ISBN 978-966-184-002-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА373394

Положишникова, Людмила Олександрівна.
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Положишникова Людмила Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА731261

Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : монографія / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 123 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 110-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-159-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ДС119779

Положишникова, Людмила Олександрівна.
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Положишникова Людмила Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 289 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 156-182.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА384875

Дзюндзя, Оксана Валентинівна.
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дзюндзя Оксана Валентинівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського